Breaking news

Jefuiți în plină noapte în capitală

loading...

Trei bărbaţi înarmaţi au jefuit două persoane, marţi seară, pe strada Borşa din Sectorul 1 al Capitalei, cărora le-au furat 19.000 de euro după ce au tras asupra lor cu gloanţe de cauciuc, transmite Mediafax.

pistol_m9_500Cele două persoane s-au întâlnit, marţi seară, pe strada Borşa, fiecare având asupra sa sume de bani în euro. În timp ce acestea discutau în stradă, trei bărbaţi au coborât dintr-o maşină şi le-au cerut banii.

Pentru că cei doi au refuzat să le dea banii, agresorii au tras mai multe focuri de armă, cu gloanţe de cauciuc, şi i-au rănit la mâini. După ce au luat 19.000 de euro, cei trei s-au urcat în maşina cu care au venit şi au dispărut.

Cele două victime au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, pentru îngrijiri mediacale.

Unul dintre jefuitorii din Sectorul 1 al Capitalei este un tânăr de 22 de ani şi a fost identificat după ce poliţiştii rutieri din Ilfov l-au amendat, marţi noapte, pentru încălcarea regulilor de circulaţie, ei aflând ulterior că acesta şi celelalte două persoane din maşină sunt căutaţi pentru jaf.

După ce s-au transmis informaţiile despre căutarea celor trei, maşina în care se aflau aceştia a mai fost oprită o dată, într-o zonă dintre localităţile ilfovene Afumaţi şi Pantelimon, sub pretextul unor verificări.

Şoferul a oprit maşina la semnalele poliţiştilor, însă cei trei şi-ar fi dat seama că se încearcă o manevră. Şoferul a demarat în trombă, agăţându-l pe unul dintre poliţiştii care l-au oprit, acesta fiind rănit uşor la o mână, au mai precizat sursele citate.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata