Breaking news

Jaf armat la o bancă din București

loading...

piraeusbankUn bărbat înarmat a intrat în sediul unei filiale Piraeus Bank de pe strada Nerva Traian. Un bărbat înarmat cu un cuţit a intrat în sediul băncii şi a ameninţat-o pe casieriţă. Nu se ştie încă suma sustrasă de acesta. Bărbatul avea asupra lui un cuţit, transmite Realitatea tv.

Potrivit anchetatorilor este vorba despre un bărbat înalt de aproximativ 1,80 metri, care avea figura mascată de un pulover.“Un autor necunoscut a ameninţat o casieriţă şi a luat o sumă de bani. Nu se ştie deocamdată suma extrasă”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

El a declarat că femeia nu a fost rănită, ci numai ameninţată cu cuţitul pe care bărbatul îl avea în mână.

Potrivit poliţiştilor de la faţa locului, hoţul a avut nevoie numai de 40 de secunde pentru a lua cei 5.100 lei şi 1.300 euro existenţi în acel moment în bancă şi pentru a se face apoi nevăzut. În acest moment toate secţiile de poliţie din capitală sunt în alertă şi îl caută pe bărbat. Mai mult, serviciul special pentru intervenţie rapidă a primit ordinul de a ieşi în stradă în căutarea bărbatului.

Fiind vorba despre o sucursală mai mică a băncii, aceasta nu avea agent de pază, însă era monitorizată video. Poliţiştii analizaează acum imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

loading...
5 Comentarii
 1. Pixelatu spune

  pagina vietii

 2. Smasher spune

  bataie de joc

 3. Mephisto spune

  pagina vietii

 4. Miorita spune

  bataie de joc

 5. Cocoselu spune

  frumos frumos

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata