Breaking news

Iuliana Tudor despre Mărioara Murărescu: Regret pierderea unui simbol!

loading...

Iuliana Tudor, gazda emisiunii “O dată-n viață”, de la TVR 1, regretă trecerea în  neființă a Mărioarei Murărescu, cea care a scris istoria numită “Tezaur folcloric” și unul dintre marii profesioniști de televiziune din România pe care a avut ocazia să o întâlnească încă de la debutul său în televiziune.

marioara murarescu si iuliana tudorMărioara Murărescu este regretată de vedeta TVR, Iuliana Tudor. Lansarea în televiziune a Iulianei Tudor, este legată de numele realizatorului Tezaur Folcloric. Iuliana Tudor a ajuns să lucreze în TVR, la scurt timp după ce a participat la concursul ”Moștenitorii”, realizat de Mărioara Murărescu.

“Mărioara Murărescu rămâne unul dintre marii profesioniști de televiziune din România, omul care a scris istoria numită “Tezaur folcloric” și care a lansat aproape toate marile vedete din folclorul românesc. Personal am întâlnit-o atunci când debutam ca artist în cadrul concursului “Moștenitorii”. A fost locul unde m-au descoperit cei din TVR și m-au chemat să particip la un concurs ce avea să-mi schimbe destinul! Regret pierderea unui simbol! Pentru ceea ce înseamnă respect și dragoste față de valorile tradiționale românești!”, spune Iuliana Tudor.

Mărioara Murărescu, realizatoarea Tezaurului Folcloric, s-a stins din viață, joi seară, într-o rezervă de la Spitalul Militar “Dr. Agrippa Ionescu”, din Baloteşti – Ilfov.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata