Breaking news

Iulian, Împăratul Romilor, internat în stare gravă la Spitalul Județean Pitești

loading...

La două săptămâni de la moartea “regelui” Cioabă, şi “împăratul” Iulian are mari probleme de sănătate. Acesta a fost internat duminică la Spitalul Județean din Pitești.

imparatul iulianÎmpăratul romilor, Iulian Rădulescu, a ajuns, duminică, cu o ambulanţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti pentru investigaţii medicale, după ce a acuzat o stare de rău cauzată de probleme cardiace, în prezent starea sa fiind stabilă.

Dan Stănescu, regele internaţional al tuturor romilor creştini de pretutindeni, a declarat că Iulian Rădulescu s-a prezentat la control la spitalul din Costeşti, judeţul Argeş, dar pentru că la această unitate medicală nu există doctor cardiolog a fost dus cu salvarea la Piteşti.

Împăratul nostru nu s-a simţit prea bine şi s-a dus la spital pentru un control, el a venit de ieri (n.r. – sâmbătă) aici, la Costeşti, la Casa Regală, unde a participat la stabor, iar azi dimineaţă (n.r. duminică) a acuzat o stare de rău şi de oboseală, gândiţi-vă că are o vârstă înaintată, 75 de ani, iar ieri a venit cu maşina conducând de la Sibiu până în Argeş. Am fost cu dânsul la spitalul de aici, de la noi, de la Costeşti, dar unitatea nu are medic cardiolog, de gardă era un doctor pediatru, şi în acest condiţii a fost dus cu salvarea la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde va fi consultat de către un medic cardiolog”, a declarat Dan Stănescu.

Primele date medicale arată că Iulian Rădulescu ar fi suferit un simptom de sindrom coronarian acut.

Iulian Rădulescu (cunoscut ca “Rex Mundi” in cadrul lojii masonice “Curcubeul de Cupru”) s-a născut în anul 1938.

A absolvit la seral cursurile Grupului Școlar Agricol din cadrul penitenciarului Aiud, promovându-și examenul de bacalaureat în anul 1999 la un liceu seral din Sibiu, după ce încercase inutil cu un an în urmă să promoveze doi ani de studiu într-unul singur, solicitare ce i-a fost respinsă de către Ministerul Educației.

În același an a obținut și titlul de Doctor în limba rromani în India, cu un studiu despre limba rromani. A absolvit ulterior cursurile la distanță de la Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală din București, obținând diploma de inginer în managementul companiilor în anul 2004.

Iulian Rădulescu s-a autoproclamat “împărat al rromilor de pretutindeni” cu numele de Iulian I și a fost încoronat la 9 august 1993.

Iulian Rădulescu a semnat cu “regele” Cioabă un pact neoficial de neagresiune la data de 10 februarie 1997.

Pe 6 martie 1997, Iulian Rădulescu a anunțat că a emis un decret pentru crearea primului stat al minorității rromilor, cu numele simbolic de Cem Romengo, în orașul Târgu Jiu, din sud-vestul României.

El a solicitat statului român să li se recunoască țiganilor dreptul de proprietate asupra acestui teritoriu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata