Breaking news

Iulian Bobîrnea, ales reprezentant în conducerea Crucii Roșii Române

loading...

Iulian Bobîrnea, un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Sectorul 4 al Capitalei, a fost ales pe 27 mai 2017, reprezentant al tineretului în conducerea Crucii Roșii Române. 

Iulian Bobîrnea - reprezentant tineret în Comitetul de Directie al Crucii Rosii RomaneLa București a avut loc astăzi Adunarea Generală a Crucii Roșii Române, prezidată de ASR Principesa Margareta a României – Președintele Crucii Roșii Române. În cadrul reuniunii au participat reprezentanți ai celor 47 de filiale ale organizației din întreaga țară.

Membrilor prezenți le-a fost prezentat raportul de activitate al organizației pentru perioada 2015 – 2016, iar apoi au avut loc alegeri pentru forurile de conducere în cadrul Crucii Roșii Române, în special pentru delegarea unor tineri voluntari reprezentanți în Comitetul de Direcție al organizației.

În urma votului, au fost desemnați, pentru următorii doi ani, trei reprezentanți ai tineretului în Comitetul de Direcție: Iulian Bobîrnea (Filiala Sector 4 – București), Andreea Dumitroae (Filiala Sector 6 – București) și Iulian Dîrpeș (Filiala Mehedinți).

Mă simt onorat ca în următorii doi ani să fiu în continuare reprezentant al tineretului în Comitetul de Direcție al Crucii Roșii Române. Alegerea în această funcție înseamnă, pentru mine, un vot de încredere din partea colegilor ce mă motivează și mă responsabilizează să continui ceea ce am început, din 2015 și până astăzi, pentru promovarea voluntariatului de calitate. Prezența tinerilor în conducerea organizației reprezintă, cred eu, o voce importantă ce trebuie ascultată, apreciată și promovată. Avem nevoie de UNITATE, iar tinerii voluntari uniți pot reprezenta o forță pentru schimbarea în bine a tot ceea ce ne înconjoară, respectând Principiile Fundamentale ale Mișcării. Vreau să îi asigur pe toți colegii de întreaga mea loialitate față de ei și de încrederea că împreună vom duce mai departe misiunea Crucii Roșii în România. Umanitatea, corectitudinea și lucrul în echipă îmi doresc să fie și în continuarea o prioritate pentru mine în munca de voluntar al Crucii Roșii Române!”, a declarat Iulian Andrei Bobîrnea.

Iulian Bobîrnea s-a născut în București la 1 iulie 1988. Este voluntar al Crucii Roșii Române – Filiala Sector 4 București din anul 2002, unde a învățat ce înseamnă filantropia, compasiunea, empatia, ajutorul, dar mai ales lucrul în echipă. În prezent este lider de tineret, membru în Comitetul de Direcție al organizației.

Este pasionat de domeniul primului ajutor, unde predă cursuri pentru persoane din diferite domenii sociale. A reprezentat Crucea Roșie Română în numeroase întâlniri naționale și internaționale, a participat la schimburi de experiență cu voluntari din alte Societăți Naționale de Cruce Roșie din Europa.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata