Breaking news

Ionescu Iulia Cristina, elevă la Colegiul Sfântul Sava, dispărută de două zile

loading...

Ionescu Iulia Cristina, o elevă în vârstă de 15 ani, olimpică,care învață la Colegiul Sfântul Sava din București, este dispărută de două zile.

Ionescu Iulia CristinaIonescu Iulia Cristina, elevă în clasa a IX-a ala Colegiul Sf. Sava, a fost dată dispărută, după ce miercuri nu a mai ajuns la ore.

Eleva, olimpică la fizică și chimie, este o persoană foarte religioasă și potrivit spuselor apropiaților, mergea frecvent la biserică, de mână cu bunica ei.

Surse din interiorul echipei de anchetă au declarat că tânăra și-a amanetat bijuteriile și telefonul mobil și că ar fi lăsat un bilet familiei în care precizează că a plecat la mânăstire să se călugărească.

“Afară e albastru, eu îl iubesc pe Iisus, plec la mânăstire”, ar fi scris eleva în biletul lăsat familiei.

Vicepremierul Gabriel Oprea a cerut specialiştilor IGP să acorde sprijin Poliţiei Capitalei pentru găsirea elevei.

Punctul de comandă pentru găsirea minorei se afla la Politia Capitalei. Părinții se tem ca nu cumva fiica lor să fi fost racolată de indivizi fanatici religioși să nu îi facă rău.

Mânăstirile nu au voie să accepte la călugărie persoane minore.

Ionescu Iulia Cristina are  înălţimea de 1,67 m, greutate 50 kg, faţă ovală, ten de culoare deschisă, ochi verzi, păr şaten închis lung şi drept, bărbie rotundă. La data dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni negri, cămaşă albă, pulover mov, scurtă neagră cu nasturi aurii şi ghete negre.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata