Breaking news

Iubitul Ioanei Băsescu a primit o despăgubire uriașă de 10 milioane euro din partea statului român

loading...

Avocatul Radu Pricop, iubitul Ioanei Băsescu a reușit să obțină în doar un an de zile, o despăgubire fabuloasă din partea statului român, de 10 milioane de euro.

ioana basescu si radu pricopNici nu s-a uscat cerneala pe hârtie în scandalul terenului din comuna Nana, cumpărat de fiica lui Băsescu, un nou scandal stă să izbucnească.

Iubitul Ioanei Băsescu a reușit să obțină în instanță, în mod foarte rapid și dubios, o despăgubire pe un teren din județul Argeș.

Mihai Gâdea a prezentat luni seară, la emisiunea ”Sinteza Zilei”, de la Antena 3, un document prin care Radu Pricop, iubitul Ioanei Băsescu, a primit circa 10 milioane de euro despăgubiri din partea Agenţiei Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor.

Curtea de Apel Piteşti a admis cererea depusă de avocatul Radu Pricop şi alţi patru reclamanţi, prin care ANRP a fost obligată să emită un titlu de despăgubiri pentru o suprafaţă de 90,5 ha de teren din Ştefăneşti la valoarea de 44,1 milioane lei.

Firma RomControl, la care lucrează Cristian Paul, soțul Andreei Vass, deputat PDL a făcut o supra evaluare a terenului. Astfel s-a ajuns la fabuloasa sumă de peste 110.000 de euro hectarul. Și asta în condițiile în care terenul cu pricina este în comuna Ștefănești din județul Ilfov.

Recursul cu care Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul ANRP a atacat decizia Curţii de Apel Piteşti, a fost respins de către Curtea Supremă de Justiţie.

Drept urmare, Radu Pricop şi ceilalţi reclamanţi vor primi aproximativ 10 milioane de euro, eșalonați în cinci ani de zile.

Nu la fel de norocoși sunt 26 de pensionari din Iași care în ciuda unei sentințe definitive, irevocabile și executorii trebuie să primească despăgubiri de la stat, sunt ignorați în totalitate.

Oamenii aşteaptă de mai bine de 20 de ani să-şi primescă înapoi banii depuşi la CEC pentru cumpărarea unei Dacii.

De 3 ani este în posesia unor hotărâri definitive şi executorii, prin care Ministerul de Finanţe este obligat să le returneze banii depuşi la CEC. Până acum, nu s-a dat vreun leu.

Așadar în România lucrurile se mișcă cu viteza luminii atât în justiție cât și la bănci când e vorba de credite de un milion de euro, doar dacă te cheamă Băsescu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata