Breaking news

Iubitul Andreei Spătar, arestat preventiv pentru că a utilizat pistolul în trafic

loading...

Sorin Marica, iubitul fotomodelului Andreei Spătar, a primit sâmbătă mandat de arestare pntru 29 de zile, pentru că a provocat scandal în trafic și pentru că vineri a tras mai multe focuri de armă în zona Gării de Nord.

andreea+sorinMagistrații Judecătoriei Sectorului 1 au decis sâmbătă să dea curs solicitării procurorilor cu privire la măsrura arestului preventiv pe numele lui Sorin Marica.

Acesta este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Incidentul s-a petrecut vineri în zona Gării de Nord.

Doi bărbaţi, printre car eunul era Sorin Marica, se aflau fiecare în maşinia sa, iar în Piaţa Gării de Nord s-au blocat reciproc în trafic.

Unul dintre ei a coborât din maşină cu un obiect, posibil un baston, iar celălalt a coborât cu un pistol cu bile din cauciuc şi a tras trei-patru focuri de armă. Ulterior, poliţiştii au stabilit că Marica a fost cel care a auzat de armă.

Bărbatul din cealaltă maşină a fost atins de un glonţ în picior şi rănit uşor, fiind dus la spital pentru îngrijiri medicale.

În decembrie 2010, Sorin Marica, zis Capone, a fost implicat într-un conflict cu poliţişti de la Secţia 3 Bucureşti. El îi acuză pe polițiști că l-au băgat cu forța în mașina de poliție și l-au bătut atât în mașină cât și la secție, pe motiv că nu ar fi vrut să se legitimeze în urma unui apel la 112 făcut tot de el. Scandalul din decembrie porinse după ce o femeie a parcat mașina în faţa garajului său, blocându-i ieşirea. După acel incident Sorin Marica a făcut plângere împotriva agenţilor.

Cu privire la măsura arestului preventiv decisă de Judecătoria sectorului 1, pentru ultraj contra bunelor moravuri, Sorin Matei poate face recurs la Tribunalul București.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata