Breaking news

Ipoteză șocantă. Ionuț Anghel nu ar fi fost ucis de maidanezi ci de un câine de luptă

loading...

Răsturnare incredibilă de situație în cazul lui Ionuț Anghel, copilul ucis de câini la marginea Parcului Tei din București. Nu maidanezii l-ar fi omorât ci un câine de luptă.

ionut anghel caineAnalizele de laborator realizate în baza probelor prelevate de pe cadavrul copilului, indică faptul că ADN-ul celor șase câini comunitari acuzați de ucidere, nu se regăsește pe corpul lui Ionuț Anghel, potrivit DCNews.ro.

Astfel că ipoteza conform căreia copilul în vârstă de 4 ani a fost atacat și ucis de un câine de luptă, devine tot mai plauzibilă.

Fostul senator Marius Marinescu, a confirmat pentru DC News această ipoteză, din surse ale Poliției: am susținut încă de la început că acel copil a fost ucis de un câine de luptă. Era imposibil ca niște câini comunitari să facă acele răni pe trupul copilului. Și era imposibil ca după acest atac, acei câini să stea liniștiți și să dea din coadă. Orice etolog a înțeles că acei câini nu erau vinovați.Poate că unul dintre ei a mirosit copilul și avea urme de sânge pe blană, dar așa cum s-a văzut și la televizor, erau rezultatul unei atingeri, nu erau produse de o mușcătură. A fost o campanie de dezinformare, de învrăjbire a populației. În acest moment, autoritățile sunt obligate să-l identifice pe proprietarul câinelui de luptă vinovat, care a târât corpul în locul în care a fost găsit.

Dacă aceste informații vor fi confirmate în mod oficial de Parchetul General, care instrumentează dosarul morții lui Ionuț Anghel, lucrurile se schimbă în mod radical. Iar anchetatorii ar trebui să-l identifice pe proprietarul câinelui de luptă care și-a lăsat bestia să ucidă copilul. Dacă această ipoteză se confirmă, proprietarul acelui câine riscă închisoarea pe viață.

Pe 2 septembrie 2013, în jurul prânzului, Ionuț Anghel, un copil în vârstă de 4 ani, ce se afla împreună cu fratele și bunica lui, la plimbare în Parcul Tei din Sectorul 2 al Capitalei, și-a pierdut viața după ce a fost mușcat de câini.

Copilul plecase de lângă bunică, împreună cu fratele lui în vârstă de 6 ani, la marginea parcului și au ajuns în curtea unei firme unde câinii ar fi sărit pe ei. Fratele cel mare a scăpat de câini și a povestit bunicii ce a pățit fratele său. Corpul copilului a fost găsit de polițiști într-un tufiș.

Abdo Salem, medicul legist care a efectuat necropsia copilului a fost îngrozit de halul în care acesta a fost sfâșiat de câini.

În urma acestei tragedii s-a pornit o revoltă națională împotriva câinilor comunitari, culminând cu proteste de stradă și cu votarea în Parlament a legii eutanasierii câinilor fără stăpân.

Legea a fost contestată la CCR de un grup de 30 de parlamentari. Curtea Constituțională se va pronunța asupra ei pe 25 septembrie. Traian Băsescu a anunțat luni seară că dacă legea trece de CCR, el o va promulga de îndată.

loading...
1 Comentariu
  1. Serrap SunShine spune

    Sa vad ce comenteaza acum Anghelofilii

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata