Breaking news

Iohannis îi sfidează pe români: Cele șase case fac cât un apartament din București

loading...

Klaus Iohannis, candidat la prezidențiale din partea PNL, sfidează încă odată românii. Primarul Sibiului susține cu nonșalanță că cele șase case luate cu banii din meditații, valorează fix cât un apartament din București.

iohannis - caseKlaus Iohannis mai dă dovadă de încă o aroganță nerușinată la adresa poporului român. După ce la Pro TV a spus că și-a luat casele din banii de meditații, marți seară, primarul din Sibiu a spus la Realitatea TV că cele șase case fac cât un apartament din București.

Chestiunea caselor nu e o temă nouă. E una din anul 2000. Sunt toate teme vechi, le aud pentru a cincea oară. De fiecare dată unii au avut impresia că e ceva senzațional. Nu e nimic senzațional, sunt lucruri simple, clare. Toate legale. Nu am nimic de ascuns. Cele șase case nu sunt case, casa în care locuiesc, două case mici cu două camere, restul sunt apartamente. Nu e mare avere acolo. Am avut oportunitatea, atunci când saşii au plecat, să investesc în imobile un pic mai ieftine. Cele şase case nu sunt şase: e casa în care locuiesc, două case mici cu două camere şi apartamente. Sunt şase locuinţe, dar ele toate la un loc sunt cât un apartament în Bucureşti”, a declarat Johannis, la Realitatea TV.

Poate că cele șase case fac cât un apartament ca al Ioanei Băsescu, din complexul rezidențial din Băneasa, a cărei valoare e de un milion de euro.

În privința copiilor pe care nu-i are, dar pe care îi anii 90 îi vindea la canadieni, Klaus Johannis a spus: Eu nu pot să am copii. E o chestiune biologică. Ne-am dorit foarte mult, dar….

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata