Breaking news

Iohannis confirmă că e sluga americanilor: Decât a ruşilor, tot e mai bine aşa!

loading...

Preşedintele României confirmă că este sluga americanilor.  Duminică, aflat la festivităţile din Iaşi dedicate Unirii Principatelor, preşedintele Klaus Iohannis a fost huiduit de mulţime, iar unul dintre cetăţenii nemulţumiţi strigându-i: „Iohannis, ai ajuns sluga americanilor!” Replica lui Iohannis a  venit rapid: „Decât a ruşilor, tot e mai bine aşa!”.

iohannis iasi unireDupă Ghinion, pas cu pas Klaus Iohannis îşi dă arama pe faţă şi spune singur sluga cui este.

Duminică, la Iaşi, la evenimentele organizate cu prilejul aniversării a 157 de ani de la Unirea Principatelor Române, Președintele Iohannis a fost primit cu garda de onoare, iar mai apoi el și ceilalți oficiali prezenți au asistat la defilarea trupelor de la Ministerul Apărării și a Ministerul de Interne.

După care, Klaus Iohannis s-a prins în horă și a fost nevoit să răspundă unor înțepături din partea unor ieșeni nemulțumiți.

În timp ce dădea mâna cu oamenii adunați să privească manifestările organizate, un localnic i-a reproșat nervos că Iohannis a devenit sluga americanilor. Iată dialogul:

„Iohannis, ai ajuns sluga americanilor!”, i-a strigat localnicul.

Klaus Iohannis a replicat rapid cu gura până la urechi: „Decat a rusilor, tot e mai bine asa!”

loading...
2 Comentarii
  1. alexandra spune

    ne mira nonsalanta cu care presedintele Romaniei a recunoscut apelativul cu care a fost etichetat. Ca e bine, ca e rau, asta doar istoria ne-o va lamuri, dar nu noua ci generatiilor care vor veni dupa noi.

  2. Liviu spune

    Alexandra, urmasii nostrii nu se vor mai numi romani. Specia asta e pe cale de disparitie !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata