Breaking news

Iohannis, baie de mulțime la Universitate. Protestatarii au strigat Jos Ponta

loading...
0 7

Klaus Iohannis a mers duminică seară, în mijlocul mulțimii de protestatari, adunată la Universitate, pentru a face o baie de mulțime, după ce Ponta și-a recunoscut înfrângerea în alegeri.

iohannis baie de multime universitateIohannis a mers în mijlocul protestatarilor și i-a salutat, iar cei peste 6000 de simpatizanți PDL, adunați la Universitate l-au aclamat minute în șir, strigând Iohannis, Iohannis, după care alternau strigătele cu ”Ole, Ole, Ponta nu mai e…”, „Jos Ponta”, ”Jos Comunismul”, ”Afară, afară cu PSD din țară”.

Protestatarii de la Universitate care-l aclamau frenetic pe Iohannis, la fel cum era adulat Iliescu în anii 90, de români, sunt cei care în urmă cu câteva ore au mers în marș la sediul PSD din Bulevardul Kiseleff ca să ceară mărirea programului de vot în Diaspora.

După două ore de proteste pe bulevard și încăierări cu jandarmii, protestatarii s-au întors la Universitate, iar pe drum s-au oprit în Piața Victoriei unde au scandat împotriva lui Ponta, cerând demisia acestuia din funcția de premier și au agresat o echipă de filmare a Antena 3. O parte din protestatari au jignit reporterul Antena 3, l-au scuipat, au sărit să-l bată și i-au aruncat bani în față pe motiv că de mâine nu vor mai avea serviciu.

Potrivit estimărilor ACL, Klaus Iohannis ar fi câștigat alegerile prezidențiale cu  peste 5,7 milioane de voturi, la o diferență de circa zece procente față de Victor Ponta.

Astfel că din 22 decembrie, primarul din Sibiu se va instala la București, la Palatul Cotroceni, unde va sta până pe 22 decembrie 2019.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata