Breaking news

Ioan Sabău, profesor de sport la Satu Mare, s-a filmat în timp ce făcea sex în școală – VIDEO

loading...

Profesorul de sport Ioan Sabău, de la Colegiul Tehnic “Traian Vuia”  din Satu Mare, s-a filmat în timp ce făcea sex într-o încăpere a sălii de sport a școlii.

partida de sex in scoala la satu mareÎncă un scandal sexual zguduie școala românească. Fost secretar executiv în PDL Satu Mare și fost director al liceului, Ioan Sabău s-a filmat în timp ce întreținea relații sexuale în toate pozițiile cu o blondă fix în clădirea înstituției de învățământ.

Partidele de sex s-au desfăşurat în sala de sport, într-o cameră pe care profesorul, administrator al sălii de sport, şi-a amenajat-o la etaj, scrie gazeta nordvest-tv.ro.

Filmuleţele şi fotografiile îl arată pe Ioan Sabău şi pe femeia, care se pare că îi este amantă, goi puşcă, în timpul unui dezmăţ sexual. Profesorul este căsătorit şi are o fată. Soţia sa este plecată în Italia.

Blonda cu care întreține relații sexuale în incinta școlii este o angajată a Poștei Satu Mare, membru al Organizației de femei a PDL.

Site-ul nordvest-tv.ro scrie că salariul de profesor nu poate justifica averea substanţială a lui Ioan Sabău, care conduce un Audi A6 şi a reuşit, aparent din salariul de cadru didactic, să-i achiziţioneze un apartament şi o maşină marca VW Golf fiicei sale, studentă la Cluj-Napoca.

Ioan Sabău a fost dat de gol pentru că acesta și-a pierdut telefonul care conținea filmulețele cu partida de sex.


Vezi mai multe din Interzis la birou pe 220.ro

loading...
2 Comentarii
  1. tata spune

    Vai de tine fiule. Ti-ai dat foc la valiza.
    Oameni se iubesc, dar tu ai fost prost, cind ai filmat scena asta. Ca batrin imi pare rau de partea nevazuta. Dar stii tu bine ce e de facut. Stii bine te urasc in scoala, si teroarea este singura ta sansa. Trebuiesc inspaimintati profesori, femeile de serviciu si toti ce stiu despre afacerile tale. Ai facut bine evacuarea camerei. Si ai facut-o peste noapte, ca sa nu te vada nimeni. Directorul e in miinile tale. Stii tu bine ca il ia inte degete.

  2. fiica spune

    Vai taticule. Ce am sa zic iubbitului meu? Te rog sa nu filmezi in viitor. Adica o cunostinta care face filme porno iti da sansa de a participa la o filmare. Deocamdata ca epizodist.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata