Breaking news

Ioan Rus, linșat de Antena 3, după ce a spus că nevestele românilor din Diaspora, sunt curve

loading...

Atac fără precedent al Antena 3 la adresa unui ministru din Guvernul Ponta. Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a fost făcut praf, joi, în direct, la Antena 3, de Lorena Burlacu, moderatoarea jurnalului și de către Adrian Ursu. Linșajul mediatic vine după ce miercuri seară, Ioan Rus a spus la Digi 24, că femeile românilor din străinătate, sunt curve, iar copii lor, golani.

ioan rus - antena 3Antena 3 a pus tunurile pe Ioan Rus. Începând cu ora 12.00, Antena 3 a difuzat timp de patru ore, în direct, în regim de breaking news, declarația lui Ioan Rus de la Digi 24.

“România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi prin Europa. Au poate 1.500 de Euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă. De 700 de Euro vin acasă jumătate”, a declarat Ioan Rus la emisiunea Jurnalul de Seară Digi 24.

La jurnalul orei 14.00, Ioan Rus a intervenit telefonic la Antena 3, însă a fost făcut praf și pulbere de Lorena Burlacu și de către Adrian Ursu. cei doi jurnaliști ai Antena 3 l-au încolțit pe ministru, care abia mai putea să spună ceva în apărarea lui. Ioan Rus s-a bâlbâit și și-a turnat singur gaz pe foc, precizând la începutul discuției telefonice că nu a făcut pe nimeni golan sau curvă și că s-a scos din context. După care a revenit asupra declarației și a spus că a făcut-o în sens pozitiv.

Cei doi jurnaliști ai Antena 3 l-au bombardat cu întrebarea: Când vă dați demisia!!! Astfel că Ioan Rus a spus că se gândește la posibilitatea de a-și da demisia și că o să discute cu premierul Victor Ponta dacă o să îi accepte demisia.

Lorena Burlacu l-a întrebat pe Ioan Rus când își dă demisia, iar ministru a spus că se mai gândește. Moment în care moderatoarea l-a întrebat dacă să-l sune peste o oră ca să îl întrebe din nou dacă s-a decis în privința demisiei. Moment în care Ioan Rus a spus că să nu îl sune peste o oră că el se gândește mai încet și nu se grăbește.

După care, Lorena Burlacu Antena 3 a prezentat informații despre fiul ministrului, care conduce la 24 de ani, o mașină de lux, în valoare de 100.000 de euro și care a primit în dar de ziua lui, un hotel în centrul orașului Cluj Napoca.

Este suspectă schimbarea de macaz a Antena 3, care pentru prima dată, pune tunurile pe un ministru al Guvernului Ponta.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata