Breaking news

Ioan Rus a demisionat din Guvern după ce a spus că femeile românilor din Diaspora sunt curve

loading...

Ioan Rus a demisionat joi, din funcția de Ministru al Transporturilor, ca urmare a declarațiilor halucinante făcute miercuri seară la Digi 24, când a spus că femeile românilor care muncesc în străinătate sunt curve, iar copii lor devin golani.

ioan rusLa presiunea mass media și a opiniei publice, Ioan Rus și-a dat joi demisia din funcția de Ministru al Transporturilor.

Demisia survine după declarațiile deplasate ale ministrului la adresa familiilor românilor care muncesc în străinătate.

“România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi prin Europa. Au poate 1.500 de Euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă. De 700 de Euro vin acasă jumătate”, a declarat Ioan Rus la emisiunea Jurnalul de Seară Digi 24.

După ce a fost făcut praf și pulbere la Antena 3, Ioan Rus a intrat în direct prin telefon și la Realitatea Tv, iar o oră mai târziu a mers la Palatul Victoria pentru consultări cu premierul Ponta.

Acesta a fost cel care a anunțat oficial că Ioan Rus a demisionat din Guvern și că el i-a acceptat demisia.

”Regret situaţia generată de declaraţiile dlui Ioan Rus! Acesta şi-a asumat răspunderea şi mi-a prezentat demisia din funcţia de ministru! Am acceptat demisia şi săptămâna viitoare vom discuta despre înlocuitorul la acest portofoliu!”, a scris Victor Ponta pe pagina lui de facebook.

Ioan Rus a ajuns Ministru la Transporturi pe 26 iunie 2014, la o zi după ce Dan Șova și-a anunțat demisia din funcție pe motiv că se va implica în campania prezidențială a lui Victor Ponta și că va deveni purtătorul de cuvânt al PSD în locul lui Cătălin Ivan.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata