Breaking news

Dana Blându, învățătoarea șpăgară, dată afară din învățământ

loading...

Dana Blându, învățătoarea care a jignit grosolan părinții elevilor săi, pentru că dăduseră prea puțini bani pentru cadouri, a fost demisă vineri, de către Consiliul de Administrație al Școlii Nr. 10 Maria Rosetti din București.

dana blandu - cadouri spagaS-a făcut dreptate. Tupeista și corupta învățătoare ce jignea părinții elevilor săi pentru că nu era mulțumită de cadouri, a fost dată afară de la Școala Maria Rosetti din București.

După o săptămână de anchete, Consiliul de Administrație al Școlii a decis că învățătoarea să fie dată afară din unitatea școlară, întrucât comportamentul său este incompatibil cu menirea de cadru didactic și pentru că a afectat grav imaginea Școlii Maria Rosetti din Capitală.

Decizia vine la o zi după ce o nouă înregistrare cu învățătoarea care jignea un părinte, a ajuns în presă.

În noua înregistrare care a ajuns la presă, femeia îi ceartă dur pe părinţi pentru faptul că nu aduc cadouri consistente pentru personalul şcolii. Ba mai mult, femeia îi jigneşte şi le reaminteşte faptul că şcoala la care învaţă copiii lor este una „de fiţe”.

Iată dialogul halucinant dintre învățătoare și un părinte care a și înregistrat-o:

Învăţătoare: O cafea din aia şi o ciocolată daţi? Nu, eu nu ştiu dacă sunteţi săraci sau sunteţi nesimţiţi, pe bune. Ca şi clasă. Zi, măi, cum o să te poţi duce, măi, la bibliotecară şi la secretară cu o cafea şi o ciocolată? Doamne…

Părinte: Nu, că mai sunt…

Învăţătoare: Unde mai sunt?

Părinte: Trebuie să fie nişte coşuri, probabil mai vin cu ele mâine.

Învăţătoare: Nu, eu cred că coşurile alea sunt…

Părinte: Nu, alea sunt pentru bodyguarzi.

Învăţătoare: N-are cum.

Învăţătoare: Cine are curajul să se ducă cu un asemenea cadou?

Părinte: Eu.

Învăţătoare: Te duci tu?

Părinte: N-am o problemă.

Învăţătoare: Stai jos și uită-te la mine. Este o poveste…Ai putere să te lupți cu un vânt, cu un sistem, cu o orientare? Eu asta te întreb.

Părinte: Și am mai vorbit și cu alte clase și cred că suntem singurii care onorăm toate femeile de serviciu, toți bodyguarzii, tot personalul.

Învăţătoare: Mai găsești o altă clasă care nu a dat cadouri? Eu nu am văzut decât cadourile care merg cu sticle de whisky și cu cozonaci Panettone. Asta este școala de fițe, da?

Mama care a denunţat-o pe învăţătoare, s-a prezentat la Poliţie pentru a aduce imaginile care au surprins dialogul cu cadrul didactic. Femeia a venit din proprie initiativa, fiind dispusă să dea o declaraţie oficială în anchetă. Alături de aceasta în faţa poliţiştilor s-a mai prezentat un părinte.

„Sunt părinți cărora li s-a cerut să-și ducă copiii la after school, garantându-li-se astfel anumite rezultate. Sunt părinți care au resimțit mai mult sau mai puțin toate lucrurile astea, altora li se pare normal. Fiecare cu poziția lui. De al începutul anului (n.red. anului școlar) am dat până acum 500 de lei pentru mobilier, pentru rechizite, pentru cadourile de Crăciun”, a spus femeia care a denunțat-o pe învățătoare.

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    PERFECT !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata