Breaking news

Inundații în Dâmbovița ca urmare a precipitațiilor abundente

loading...

20 de locuinţe din comuna dâmboviţeană Runcu, au fost inundate sâmbătă seara, ca urmare a precipitațiilor abundente. Vijelia și ploile au doborât un stâlp de electricitate, lăsând localitatea fără energie electrică.

INUNDATIIPotrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Dâmboviţa, Andreea Ionescu, în localitatea Runcu apele crescute ale pârâului Ialomicioara au inundat 20 de gospodarii şi au rupt un stâlp al reţelei de joasă tensiune care alimentează comuna, transmite mediafax.ro. În prezent, localitatea Runcu nu este alimentată cu energie electrică, iar la faţa locului acţionează angajaţii Electrica.

De asemenea, au fost afectate de ape DJ 711 Fieni- Runcu şi DC 134 Runcu-Brebu, unde se circulă cu dificultate, pe ambele drumuri acţionându-se cu utilaje pentru consolidare.

Totodată, apele pârâului Dealu Frumos au erodat un pod din apropierea satului Dealul Frumos, comuna Pietrosiţa, circulaţia fiind închisă în zona respectivă. O maşină staţionată în apropiere, în care nu se afla nicio persoană, a fost luată de apă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata