Breaking news

Băsescu a retrocedat 66 de case într-o zi unui singur proprietar fictiv

loading...

În 2003, pe când era primar al capitalei, Băsescu a dat o mega lovitură. Într-o singură zi a retrocedat din pix, 66 de case naționalizate, unui proprietar american, care chipurile ar fi moștenit asele de la tatăl său.

basescu case retrocedateTraian Băsescu a retrocedat cele 66 de case aflate în centru vechi al Capitalei, fără ca cetățeanul american să dovedească că el este urmașul senatorului român care construise casele în anii 70 și le donase mai apoi statului român.

Nicholas Jordan, un român care a obţinut cetăţenie americană, a pretins că este fiul lui Iordache Minciulescu, un fost senator din perioada interbelică care ar fi deţinut toate casele donate ulterior statului român, potrivit Antena 3.

Pe strada Şerban Vodă din Capitală se află mai multe case vechi, construite de către un fost politician din perioada interbelică, Iordache Minciulescu.

Chiriaşii spun că locuiesc de zeci de ani în aceste case și că le-au primit în chirie după ce Minciulescu le-ar fi donat statului român.

Aceștia au stat liniștiți până în 2003, când la uşa lor a venit Nicholas Jordan, care pretindea că e Nicolae Minciulescu, moştenitorul familiei care a deţinut casele.

Chiriașii se luptă acum în justiție ca să își poată salva casele și să nu rămână sub cerul liber.

Aceștia au făcut numeroase plângere la poliție și parchet, chiar și pe numele lui Traian Băsescu.

Numai că parchetul a dat neînceperea urmăririi penale, pe motiv că fiind preşedinte beneficiază de imunitate.

Cele 66 de case retrocedate într-o singură zi de Băsescu, reprezintă una dintre multele ”minuni” înfăptuite de președintele ilegitim aflat încă în funcție.

Pentru o asemenea „minune”, Băsescu ar trebui declarat sfânt, dar după gratii, la mititica.

loading...
1 Comentariu
  1. JAN spune

    varaneilor…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata