Breaking news

Interpreta de muzică populară Rela Lucan, găsită moartă în casă în condiții suspecte

loading...

Cântăreaţa de muzică populară Rela Lucan, a fost găsită decedată, vineri seară, în apartamentul său situat în cartierul Craioviţa Nouă din municipiul Craiova.

rela lucanDoliu în lumea muzicii populare românești. Cunoscuta interpretă Rela Lucan, în vârstă de 45 de ani, a fost găsită moartă, în cadă, chiar de fiica ei. Vecinii interpretei de muzică populară au declarat că nu au mai văzut-o de câteva zile, însă au crezut că este plecată la Piteşti, acolo unde mai deţinea o locuinţă.

Inspectoratul Județean de Poliție Dolj confirmă faptul că trupul femeii a fost găsit de fiica acesteia.

Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj a precizat faptul că din  primele cercetări ale oamenilor legii s-a constatat că apartamentul era închis pe interior iar pe trupul femeii nu au fost descoperite leziuni care să indice că ar fi fost victima unei agresiuni.

Trupul neînsufleţit al artistei a fost transportat la morgă, unde medicii legişti urmează să stabilească cauza morţii.

Rela Lucan s-a născut pe 17 martie 1968, în județul Dolj, în apropiere de Craiova.

A absolvit Școala Populară de Artă din Craiova iar în primăvara anului 2007 și-a lansat primul său album numit ”Crâșmăriță, crâșmăriță” cu care a debutat la numeroase posturi tv precum: Etno TV, Favorit, OTV, TVH, TVS Brașov, Argeș TV și Alpha TV.

În toamna anului 2009, Rela Lucan și-a lansat cel de-al doilea album, intitulat „Ridicați paharele”, împreună cu Gore Belanschi.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata