Breaking news

Înspăimântător. Un diavol apare pe piatra care a ucis-o pe mama Monicăi Gabor

loading...

Descoperire terifiantă făcută de reporterii wowbiz.ro pe piatra care a ucis-o pe mama Monicăi Gabor. Diavolul zâmbește pe bucata de stâncă care a ucis-o pe Veronica Bulai.

piatra ucigasa veronica bulaiMoartea fulgerătoare și bizară a Veronicăi Bulai, mama Monicăi Gabor dă naștere la foarte multe ipoteze șocante.

O primă ipoteză ar fi că Veronica Bulai a fost blestemată întrucât a urcat în locul interzis de la Mânăstirea Frăsinei din județul Gorj. Potrivit blestemului, femeile nu au voie să pătrundă în mânăstire.

Un detaliu șocant a fost însă descoperit pe piatra de stâncă care a ucis-o. Pe bolovanul de 7 kilograme care i-a despicat capul Veronicăi apare clar chipul unui diavol.

Necuratul apare exact ca în descrierile populare: cu bărbia ascuțită și două coarne. Imaginea este completată de o mână cu cinci degete care coboară amenințătoare de undeva din partea de sus.

Fotografia surprinsă de reporterii WOWbiz.ro, a fost realizată a doua zi după moartea Veronicăi, Bulai când aceasta încă nu fusese mișcată de pe drum și păstra smocuri de iarbă, sânge și fire de păr.

Toate aceste elemente dau și mai mult apă la moară celor care susțin că moartea mamei Monicăi Gabor a survenit ca urmare a unui blestem.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata