Breaking news

Înșelăciunea pusă la cale de un medic și un avocat din Timișoara, prin intermediul Fan Courier, împiedicată de exclusivNEWS.ro

loading...

Un tânăr din Baia Mare a plătit 1400 de lei pentru o geacă și a primit în schimb o revistă și o perdea. Un avocat din Timișoara a încercat alături de soția lui, medic stomatolog, să înșele o tânără din Baia Mare de la care cumpăraseră o geacă în valoare de 1400 lei. Un angajat Fan Courier Timișoara, le-a fost complice la tentativa de înșelăciune demascată și oprită grație anchetei jurnalistice realizate de exclusivNEWS.ro.

teapa geaca fan courier baia mareEchipa exclusivNEWS.ro a reușit în urma unei anchete jurnalistice să oprească o înșelăciune pusă la cale de un medic stomatolog și un avocat din Timișoara, soț și soție.

Un tânăr din Baia Mare a reușit să reintre în posesia sumei de 1400 lei pe care o plătise drept ramburs pentru un colet care venea de la Timișoara de la un medic stomatolog care trebuia să-i returneze o geacă cumpărată de aceasta de la prietena lui. Însă în loc de geacă, medicul stomatolog a pus în coletul pe care l-a expediat prin Fan Courier, o perdea și o revistă Tabu din 2008.

Deși s-a dus imediat la Fan Courier Baia Mare și a reclamat înșelăciunea, și mai apoi la Poliția Municipiului Baia Mare unde a depus plângere pentru înșelăciune, Marius a fost nevoit să apeleze la presă pentru a i se face dreptate.

Tânărul a avut inspirația să apeleze la exclusivNEWS.ro, să relateze pățania și astfel, în urma demersurilor făcute de redactorul șef, înșelăciunea a fost oprită la timp.

”În luna decembrie, aproximativ cu o săptămână jumate înainte de Crăciun, prietena mea a pus mai multe anunţuri online, pe OLX, grupuri de vânzări Facebook şi pe anumite pagini de Facebook care promovează anunţurile cu scopul de a vinde o geacă care nu i se potrivea. Eu comandasem această haina de damă de pe un site din afara ţării cu intenţia să i-o fac cadou prietenei, dar după ce mi-a fost expediat coletul am primit un mesaj cum că, s-a trimis o mărime greşită.  După câteva zile, prietena mea a fost contactată online de o doamnă, pe nume S. N. din Timişoara, care dorea mai multe poze deoarece vroia să cumpere această haină de damă. Bineînţeles i s-au trimis mai multe poze şi a confirmat că este de acord să o cumpere. Având în vedere că, coletul cu haina nu ajunsese încă, prietena mea împreună cu această doamnă s-au înţeles ca S. N. să depună un avans în contul bancar al prietenei mele pentru a rezerva şi pentru a fi sigură că va cumpăra haina. Această oarecum avertizând-o pe prietena mea că soţul dânsei este un avocat foarte cunoscut în Timişoara şi dacă nu i se trimite haina vor fi probleme mari. Zis şi făcut, după câteva zile, i s-a trimis prietenei mele un mesaj online prin care i s-a confirmat că soţul doamnei a depus un avans de 550 lei în cont bancar, de pe numele de S. C.. Şi bineînţeles a lăsat datele necesare pentru a expedia coletul în momentul în care va ajunge în ţară. După cum ştim în luna decembrie majoritatea firmelor de curierat au întârzieri la livrarea coletelor. Tocmai de aceea coletul mi-a ajuns în luna ianuarie, în data de 18 ianuarie, după ce a fost verificat la Biroul de Schimb Internaţional Bucureşti.  Prietena mea i-a expediat coletul acestei doamne ziua următoare (marţi 19 ianuarie 2016), cu ramburs în valoare de 850 lei, suma ce reprezintă diferenţa de plată în urma depunerii avansului de 550 lei din partea soţului acesteia (1400 lei fiind suma totală pt a cumpără haina de damă). Coletul a fost trimis prin curierat-ul FAN CURIER, filiala Baia Mare, unde coletul a fost verificat în detaliu de domnişoară ce a preluat expedierea pentru a se asigura că în colet se află bunul declarat de prietenă, pentru care a cerut rambursul de 850 lei. Operatoarea FAN CURIER Baia Mare completând şi un “packing list” în care a scris că a luat la cunoştinţă şi cum că a verificat bunul înainte de a fi expediat, pentru a fi sigură că este totul 100% în regulă. Coletul i-a fost livrat doamnei S. N. ziua următoare (miercuri 20.01.2016) la adresa furnizată de dansa . Doamna S. a confirmat că i-a fost livrat coletul. Ulterior în seara de miercuri a contactat-o online pe prieten mea, spunându-i că nu este mulţumită de haina şi să facă cumva să rezolve problema. Datorită faptului că prietena mea lucrează la o companie internaţională şi a fost prinsă cu serviciul, nu a avut posibilitatea să-i răspundă în acea seară şi nici a doua zi (joi 21.01.2016)”, a declarat Marius pentru exclusivNEWS.ro.

Pe 21 ianuarie, în jurul orei 19,30, soțul medicului stomatolog, i-a trimis tinerei din Baia Mare, pe facbeook, un mesaj în care îi preciza că dacă nu îi restituie banii pe geacă, face plângere penală pentru înșelăciune și că va sesiza și ANAF pentru că face evaziune fiscală.

”Soţia mea S. N. a cumpărat de la duneavoastră o geacă Moncler care nu corespunde descrierii pe care aţi făcut-o (după 40 de zile de întârziere)! Având în vedere această situaţie şi pentru că nu mai răspundeţi la telefon vă pun în vedere să restituti suma de bani care am achitat-o personal (550 lei prin Banca RaiffeisenBank şi 850 lei la livrarea produsului prin FanCourier) În ipoteza că până în dată de 22 Ian 2015 nu rezolvaţi această situaţie voi formula de îndată plângere penală împotriva dvs sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ÎNŞELĂCIUNE prevăzută şi pedepsită de art. 244 Cod Penal, separat voi formula sesizări la Anaf / Antifraudă cu indicarea că desfăşuraţi activităţi de comerţ în nume propriu( persoană fizică) prin intermediul paginii de Facebook fără să emiteţi chitanţă/factutră astfel cu bună ştiinţă ascundeţi sursa impozitabilă sau taxabilă de venit săvârşind şi infracţiunea de EVAZIUNE FISCALĂ şi nu în ultimul rând mă voi adresa şi IPJ Baia Mare serviciul Anti Fraudă prin care voi solicita să verifice activităţile ilicite pe care le desfăşuraţi inclusiv tranzacţiile pe care le-aţi realizaţi prin unităţile Bancare!”, este emsajul trimis de avocat fetei din Baia Mare.

Tânăra s-a speriat după ce a primit acest mesaj și l-a rugat pe prietenul ei să ia legătura cu mediul și să-i trimită banii și în schimb aceasta să trimită geaca.

Marius a sunat-o pe medic, i-a spus că îi trimite suma de 1400 lei cu condiția să primească înapoi geaca așa cum îi fusese livrată.

Pe 25 ianaurie coletul expediat de medicul din Timișoara a ajuns la tânărul din Baia Mare. Coletul avea ramburs 1400 lei însă nu și posibilitate de a verifica coletul înainte de a plăti banii.

Fără să se gândească ce avea să descopere în colet, tânărul a plătit banii la curierul Fan Courier și apoi a luat coletul și odată ajuns în apartament l-a deschis. Stupoare. În loc de geacă, tânărul a găsit în colet o perdea și o revistă Tabu din 2008. A sunat imediat la curierul care-i adusese coletul și i-a spus ce a găsit în el. Acesta l-a îndrumat să meargă la sediul Fan Courier din Baia Mare.

Ajuns aici, tânărul a discutat cu directorul unității care l-a sfătuit să meargă la poliție să depună plângere și să vină cu dovada pentru a putea bloca banii de ramburs.

”După multe discuţii între mine şi domnul director Fan Courier Baia Mare, Marius Batin, l-am convins să blocheze rambursul la Baia Mare şi să nu-i trimită în acea seară, dându-mi timp că să merg a doua zi la Poliţie să depun plângere împotriva acestei femei care se consideră un doctor cu nume în Timişoara. Directorul FAN CURIER mi-a confirmat că poate reţine banii maxim 24 ore, după care este obligat să-i trimită la Bucureşti şi de aici să se trimită la Timişoara. Dar dacă duc hârtie de la poliţie banii vor fi blocaţi”, a mai declarat tânărul din Baia Mare.

După ce a plecat de la sediul Fan Courier Baia Mare, tânărul a primit un telefon de la o angajată a companiei care l-a informat că angajatul de la Timișoara care ridicase coletul cu ramburs nu l-a verificat ca să vadă ce conține așa cum prevedea procedura internă, pe motiv că o cunoștea pe dna doctor și că a mers pe încredere.

 “Expeditorul S. N., este un client fidel al FAN CURIER Timişoara şi din cauza această nu s-a verificat coletul când a fost preluat“, a fost mesajul primit de la Fan Courier.

Pe 26 ianuarie, tânrăul a mers la poliție a depus plângere, însă a primit drept dovadă de înregistrare a acesteia, doar o bucată de hârtie pe care polițistul Stan Marcel a scris un număr de înregistrare și data. În mod normal, polițistul trebuia să-i elibereze tânărului dovada oficială că acesta a depus plângerea. Adică un număr de înregistrare cu datele de identificare ale Poliției Municipiul Baia Mare, număr de la registratură, ștampilă, numele și semnătura polițistului. Tânărul avea nevoie de dovada respectivă de la poliție pentru a putea cere oficial Fan Courier să blocheze banii de ramburs până la finalizarea anchetei.

Tânărul a încercat să ia legătura și cu medicul din Timișoara, însă aceasta l-a blocat atât pe facebook cât și pe telefon.

După ce a încercat de mai multe ori să ia legătura atât cu polițistul Stan Marcel pentru a-i da documentul prin care putea bloca rambursul, și după alte telefoane date la Fan Courier prin care reclama înșelăciunea, tânărul a apelat pe 27 ianuarie la exclusivNEWS.ro.

A doua zi, pe 28 ianuarie, redactorul șef al exclusivNEWS.ro a sunat la Poliția Municipiului Baia Mare și în urma demersului jurnalistic, tânărul a fost chemat și i s-a dat pe loc dovada că a depus plângerea. Tot pe 28 ianuarie, redactorul șef exclusivNEWS.ro a sunat-o pe Contactată telefonic de redactorul șef exclusivNEWS.ro, S. N. pentru a-i cere un punct de vedere cu privire la această speță. După ce a spus că nu poate să vorbească, femeia l-a pus pe soțul ei, avocat, să vorbească cu jurnalistul. Avocatul a spus că el și soția lui sunt cei înșelați de tânărul și tânăra din Baia Mare și a precizat în mod clar că ei au pus geaca în colet și că ei au rămas acum și fără geacă și fără bani. Avocatul a precizat în mod clar că geaca nu se mai află la ei pentru că au expediat-o prin Fan Courier la Baia Mare. Și că acea perdea și revista ar fi fost puse de tânărul din Baia Mare ca să încerce să scape cumva de plângerea penală de pusă de avocat pe numele prietenei acestuia.

În mod surprinzător, după discuțiile avute de redactorul șef cu cei de la fan Courier, avocatul din Timișoara și cu Poliția din Baia Mare, lucrurile s-au rezolvat cu o rapiditate incredibilă.

Tânărul din Baia Mare a fost sunat de avocat și acesta i-a precizat că a fost o ”greșeală de ambalare” și i-a dat asigurări că în cursul zilei de vineri va primi geaca. Așadar, geaca se afla încă la familia S. în urma unei ”greșeli de ambalare a coletului”. Cât privește perdeaua și revista din colet, avocatul și medicul au oferit tânărului din Baia Mare, o explicație abradacabrantă. Aceștia au spus că defapt acea perdea și revistă trebuiau să ajungă la o rudă care își dorea să aibă acel număr al publicației TABU din 2008!!!, întrucât în paginile revistei se afla o persoană dragă!!! Și chiar insista ca tânărul din Baia Mare să-i returneze revista cu pricina.

Tânărul i-a spus că așteaptă coletul cu geaca și că este de acord să primească coletul dacă acesta este pus cu verificare la destinatar și cu ramburs. Și că dacă geaca este trimisă la fel cum a fost primită, el o va accepta și va plăti din nou suma de 1400 lei.

Pe bandă rulantă, cei de la Fan Courier București, Baia Mare și Timișoara, l-au sunat pe tânăr să-l informeze că pe 28 ianuarie va primi coletul de la Timișoara și că își va ridica și banii de ramburs.

Însă, coletul fusese trimis de astă dată fără ramburs și fără verificare colet la destinatar. În momentul în care a primit aceste detalii, tânărul, de frică să nu fie înșelat și a doua oară, a precizat celor de la Fan Courier că el în aceste condiții refuză coletul. În mod ciudat, foarte rapid, deși coletul plecase de la Timișoara și se afla pe drum către Baia Mare, a fost modificat și i s-au adăugat ”verificare la expeditor” și ”ramburs”. Cei de la Fan Courier i-au mărturisit tânărului că în mod normal acest lucru nu se poate modifica de expeditor odată ce coletul a fost recepționat de curier.

În seara zilei de 28 ianuarie, coletul a ajuns la Fan Courier Baia Mare, tânărul a fost chemat să-l ridice. Însă acesta a pus condiția ca înainte să fie deschis de față cu directorul unității. De astă dată coletul conținea geaca numai că aceasta nu se afla în ambalajul original, etichetele fuseseră rupte și lipite, iar geaca purtată și parțial deteriorată. Drept urmare, tânărul a refuzat coletul întrucât geaca nu a fost returnată în aceeași stare în care el a livrat-o medicului din Timișoara.

Tânărul și-a primit în schimb banii de la Fan Courier, pe rambursul plătit inițial, grație anchetei făcute de exclusivNEWS.ro. Plângerea depusă de tânărul din Baia Mare, la poliție, prin care reclama înșelăciunea, a ajuns la Parchet.

Tânărul a precizat pentru exclusivNEWS.ro că deși nu vrea să își retragă plângerea depusă, este dispus la dialog și chiar să găsească o variantă de ”compromis” cu familia din Timișoara în privința banilor și a hainei. Tânărul a spus clar că în felul în care i-a fost returnată geaca, el nu putea să returneze întreaga sumă.

Medicul și avocatul din Timișoara, au putut să pună la cale această tentativă de înșelăciune cu complicitatea unui angajat Fan Courier Timișoara. Acel angajat le-a și modificat datele coletului după ce acesta fusese trimis a doua oară fără ramburs și verificare la destinatar.

Compania Fan Courier va trebui să demareze o procedură internă pentru a vedea ”veriga slabă” de la Timișoara care i-a băgat în această încâlcită poveste care pentru una din părțile implicate, are un final fericit. Cel puțin pe moment.

 

UPDATE 2 FEBRUARIE 2016: DREPT LA REPLICA Medic și avocat din Timișoara la articolul publicat mai sus, cu titlul”Înșelăciunea pusă la cale de un medic și un avocat din Timișoara, prin intermediul Fan Courier, împiedicată de exclusivNEWS.ro”.

Subsemnatii SC si SN in consonanta cu prevederile Legii nr. 504 din 11 iulie 2002 Legea Audiovizualului, cu modif. si completarile ulterioare, Decizia Nr. 220 din 24 februarie 2011 privind Codul de Reglementare a Conţinutului Audiovisual va solicitam a difuzati in integralitate Dreptul nostru la Replica cu privire la materialul calomnios si neadevarat publicat pe site-ul dvs cu titlu:  “Inselaciune pusa la cale de un medic si un avocat din Timisoara prin intermediul Fancourier impiedicata de exclusivNEWS.ro”.

Astfel, va invederam ca sustinerile numitului C. M. – persoana interpusa intre SN si B. A., sunt total mincinoase si au avut ca menire in mod premeditat defaimarea noastra si creearea unei inscenari, diversiuni cu scopul tendentios de a deturna adevarul legat de modul cu s-au succedat evenimentele, ca urmare a Plangerii Penale formulate de SN impotriva numitei B. A. concubina de altfel a numitului C. M.

Asa fiind, C. M. s-a razbunat pe aceasta cale pe noi si a prezentat o situatie mincinoasa intrucat impotriva numiteti B. A. domiciliata in Jud.Maramures, oras Baia Mare tel.contact 0754******, 0744******, 077****** avand Cont bancar RAIFFEISEN BANK RO03RZBR*********, titulara pagina de Facebook – Haine la Comanda Top Brands, si a sitului:http://hainelacomanda-topbrands.weebly.com/contact.html, E-mail:comanda.ta.aici@gmail.com;  SN a formulat pe data de 26 Ianuarie 2016 Plangere Penala sub aspectul savarsirii infractiunii de Inselaciune fapta prevazuta si pedepsita de art.244 Cod Penal, Legea nr. 8/1996 privind Dreptul de autor si Drepturile Conexe;  Legea nr. 241/2005 pentru Prevenirea si Combaterea Evaziunii Fiscala – modificată prin Legea nr. 50/2013 din 14 martie 2013 privind modificarea Legii nr. 241/2005 pentru Prevenirea si Combaterea Evaziunii Fiscale; Legea nr. 656/2002 republicata 2012 pentru Prevenirea si Sanctionarea Spalarii Banilor, precum si pentru instituirea unor masuri de prevenire si Combatere a Finantarii actelor de Terorism.

Stare de fapt/ Succesiunea evenimentelor:

La data de 06.12.2015 SN a comandat de pe internet o geaca firma “Moncler” de iarna ca urmare a vizionarii situ-lui si a paginii de Facebook sus mentionate proprietate si administrate de numita B. A. De mentioant ca produsul comandat a fost achitat in totalitate (1400 lei) prin banca RAIFFEISEN BANK – Timisoara  (550 lei) iar diferenta (850 lei) prin serviciul de curierat Fan Courier la livrarea produsului in mun.Timisoara. Cand SN a primit podusul comandat respectiv data de 20.01.2016 (dupa o intarziere de 40 de zile) a constatat ca Geaca “Moncler” este contrafacuta (fake grosolan) imediat SN incercat sa ia legatura cu B. A. insa aceasta nu mi-a mai raspuns la telefon si nici pe Facebook unde a blocat-o pe SN.

B. A. are o clientela numeroasa avand in vedere numarul foarte mare de aprecieri 17.397 pe pagina acesteia de Facebook aceasta cu buna stiinta desfasoara activitati de comert in nume propriu (persoana fizica) prin intermediul paginii de Facebook fara sa emita chitanta/factura fiscala astfel, premeditat ascunde sursa impozitabila sau taxabila de venit savarsind infractiunea de EVAZIUNE FISCALA. Toate tranzactiile acesteia pot fi  verificate si se vor confirma intucat B. A. incaseaza sumele de bani prin unitatile bancare inclusive RAIFFEISEN BANK cat si prin intermediul in serviciul de curierat FanCourier (incaseaza plata rambus). Complicele lui B. A. este numitul C. M. cu posibil domiciliu situat in Mun.Baia Mare, **********, posibil ca si pe numele acestuia sa existe o sumedenie de tranzactii atat la unitatile Bancare cat si la FanCourier, ori tocmai aceasta realitate cu conotatii penale, de o mare gravitate au incercat cei doi sa o ascunda !

Arat faptul ca numitul C. M. ne-a apelat telefonic in data de 22 si ulterior 25 Ianuarie 2016, atat pe subsemnata care sunt Medic de profesie cat si pe sotul meu care este un cunoscut Avocat si ne-a santajat ca daca vom formula plangere penala impotriva suspectei va platii sume mari de bani unor persoane sa ne compromita imaginea (defaimeze) pe internet prin propagarea unor informatii cu lucruri neadevarate – minciuni ! asta dupa ce sotul meu a trimis un mesaj pe contul lui B. A. de pe Facebook intrucat subsemnata SN am fost blocata de aceasta si nu mai reuseam sa iau legatura cu ea – nu mai raspundea la mesaje si nici la telefon. Asa cum am aratat, B. A. pe langa infractiunile sus mentionate apreciez ca efectueaza si activitate de CONTRABANDA CU MARFA CONTRAFACUTA, vanzarile acestor produse fiind efectuate atat in Romania cat si inafara tarii fara a detine autorizatii sau acordul de la la producatori !

Chestiunea legata de primirea de catre C. M. a unui pachet de la SN cu un alt continut decat geaca a fost clarificata chiar de catre serviciul FanCourier care a luat legatura cu C. M. si i-au comunicat ca SN este o persoana serioasa careia i-au livrat dealungul timpului multe pachete fara nici un incident, comunicand-ui totodata ca SN nu a intrat deloc in posesia sumei de 1400 lei trimisa de acesta fiind vorba despre o gresala de ambalare remediate deandata in cel mai scurt timp ! chiar SN a cerut serviciului de curierat Fancourier sa ii inapoieze banii numitului C. M., conform specificatiilor primite de la acesta, situatie ce va fost confirmata deasemenea de Fancourier. Insa lui C. M. nu ia iesit pasenta cu inscenarea pretinsei/ mult reclamatei “Inselaciuni” pentru ca SN nu a acceptat banii si avea deja sustinerea celor de la Fancourier care au dejucat grotescul scenariu pus la cale de C. M. !

Prin urmare este evidenta atitudinea premeditata si defaimatoare a numitului C. M. acesta a transmis tendentios informatii mincinoase la presaonline ( intocmai cum ne-a amenintat la telefon cum ca “ne va defaima”) care aveau ca principal scop incalcarea dreptul la propria imagine si viata particulara prin acuzatii aduse subsemnatilor fara suport probator, in vederea denigrarii si stirbirii onoarei, demnitatii si reputatiei noastre profesionale.

Acesta si concubina lui B. A. care si in prezent se sustrage oricarei discutii punadu-l ca persoana interpusa pe concubinul ei C. M. au incropit o poveste cu iz de Cancan prin care se incerca acreditarea ca geaca a fost cumparata de acesta din urma pt. concubina lui si intrucat nu s-a potrivit marimea a scos-o la vanzare pe OLX ! MINCIUNA-MINCIUNI-DIVERSIUNI.

Acum se invoca de catre C. M. (dupa ce si-a primit suma de 1400 lei) cum ca geaca “Moncler” avea etichetele rupte si a fost purtata de aceea nu mai vrea sa o primeasca inapoi ! o alta minciuna ! mentionez faptul ca Geaca “Moncler” – Fake nu avea etichetele rupte, sunt cele cu care am primit-o de la B. A. intr-o cutie de carton banala care nu avea nici specificatie trecuta pe ea, fapt ce a fost confirmat si de reprezentanti Fancourier, SN nu avea cand sa poarte geaca cu atat mai mult ca a si returnat-o, astfel SN nu a detinut acest produs mai mult de cateva zile !

SN este cea care in prezent este prejudiciata si inselata ! Cu sustinerea celor de la FanCourier s-a dovedit ca a fost vorba de incercarea disperata a numitului C. M. de semana confuzie si a creea diversiune cu scopul deturnarii adevarului. In prezent SN nu are nici Jacheta si nici suma de 1400 lei platita pentru un produs contrafacut-fake, insa dupa administrarea tuturor probelor pe care le-am cerut avem convigerea ca vom reusii sa dovedim preocuparile ilicite ale numitilor C. M. si B. A. care vand pe banda rulanta in tara si strainatate haine si accesorii contrafacute-fake dupa branduri de renume, care pe langa faptul ca insala oamenii de buna-credinta fac evaziune fiscala apoi spala banii proveniti din aceaste activitati infractionale.

Este abject si grotec cum Hotii au ajuns in ziua de azi sa strige “HOTII” cu scopul de a creea diversiune si nu in ultimul rand este total ingrat pentru noi persoane cu preocupari si implicatii seriose in societate sa raspundem si aducem clarificari peste niste acuzatii meschine si defaimatoare, situatia se circumscrie proverbului “Prostul arunca o piatra în apa… si zece destepti nu pot să o scoata”

Mentionam ca fata de numitul C. M. in cursul acestei zile a fost formulata o Plangere Penala distincta pt. savarsirea infractiunii Abuz de Incredere si Santaj.

Privitor la numita B. A. separat de Plangerea Penala au fost formulate sezizari la urmatoatele institutii :

1.Directia Generala a Finantelor Publice Maramures;

2.Administratia Finantelor Publice Baia Mare;

3.Directia Judeteana pt. Accize si Operatiuni Vamale Maramures;

4.Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures;

Gravitatea faptelor numitei B. A. cu posibil complice C. M. este imensa: Evaziune Fiscala, Spalare de Bani, Nerespectare drepturi de autor, Contrabanda cu produse si marci falsificate, etc..

colet cu perdeageaca originalaperdea si revistabilet politist

loading...
4 Comentarii
 1. Treaba mea spune

  bravooo exclusivnews… BRAVO

 2. stai la coada! spune

  MEDIC si AVOCAT ! Frumos…Frumos tare !

  Stima persoanei ce s-a implicat in aceasta ancheta!!

 3. Liviu spune

  Si pe mine m-a scapat site-ul acesta de o teapa data prin intermediul Fan Courier. Bravo ! 😉

 4. alexanderk spune

  dreptul la replica al avocatului explica tot 🙂

  sper si doresc sa aud un update cu cei doi tiganoi la puscarie si amendati !

  fake-urile ma-tii de cocliti jegosi, cu site-ul vostru weebley,top brands fake futu-va rasa de caraitori.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata