Breaking news

Incendiu puternic într-un bar din Cluj

loading...

Un incendiu puternic a zibugnit îna ceastă dimineață într-o clădire de patru etaje din centrul municipiului Cluj Napoca în care funcţiona un bar.

Potrivit primelor informaţii incendiul a izbucnit în mansarda clădirii dar nu se cunosc cauzele exacte ale incidentului şi nici dacă sunt sau nu răniţi, transmite Realitatea Tv.

cladire_in_flacarei_cluj_bunrtv_37757300“Pe strada Victor Babeş, un imobil cu patru nivele a fost cuprins de un incediu. Mai mulţi trecători şi persoane care locuiesc în apropiere au sunat la 112 în jurul orei 9 pentru a sesiza că din clădire iese fum. În acest moment se lucrează cu cinci autospeciale pentru lichidarea incendiului. Acum s-a limitat extinderea acestuia la clădirele care sunt lipite, alăturate”, a declarat pentru NewsIn, locotenent Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.

În imediata apropiere a clădirii de trei etaje se află un hotel, care potrivit Evenimentului Zilei, i-ar aparţine fiului fostului senator PRM Gheorghe Funar, Sabin şi o clădire de birouri.

Din clădirea în flăcări a ieşit deja un grup de tineri. Niciunul dintre ei nu este rănit.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata