Breaking news

Incendiu la Facultatea de Litere

loading...

Un incendiu a izbucnit, astăzi, la subsolul Facultăţii de Litere, din cadrul Universităţii Bucureşti.

autospeciala pompieri viseuIncendiul a fost observat de personalul de la secretariatul facultăţii,  care a sunat imediat la 112. “Un depozit de hârtie a luat foc. Este vorba de o cameră unde se ţin documente de studiu, lucrări de diplomă, dar arhiva se poate reconstitui. Probabil că incediul a pornit de la o defecţiune tehnică”, a declarat rectorul Facultăţii de Litere, Ion Pânzaru.

În momentul izbucnirii incendiului, în clădire se aflau câteva sute de studenţi, fiind perioada examenelor. O parte dintre aceştia au ieşit singuri din clădire, iar restul au fost evacuaţi de echipajele de intervenţie. Coordonatorul SMURD, medicul Bogdan Opriţa, a precizat că  doar o singură persoană a fost intoxicată cu fum, însă a primit îngrijiri medicale.

La faţa locului au intervenit cinci autospeciale cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare şi două ambulanţe SMURD. Poliţiştii au închis accesul maşinilor între strada Academiei şi Bulevardul Regina Elisabeta, pentru a permite intervenţia echipajelor de pompieri.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata