Breaking news

Încă un tânăr ars de viu în Club Colectiv, a decedat. Bilanțul morților a ajuns la 50

loading...

Numărul persoanelor decedate în urma tragediei din Club Colectiv, crește de la o zi la alta. Marți seară, încă un tânăr ars de viu în clubul groazei, a murit pe patul de spital în Marea Britanie. Bilanțul a ajuns în prezent la 50 de morți.

victima club colectivTânărul fusese transferat duminică noapte la spitalul din Liverpool. Din păcate, rănile suferite în incendiul din 30 octombrie produs în Club Colectiv din București, au fost incompatibile cu viața.

Medicii britanici nu au mai putut face nimic pentru tânărul român.

În urma incendiului produs la Clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar în drum spre spital a mai murit o persoană.

În cele 11 zile scurse de la tragedie au decedat mai decedat alte 22 de persoane, astfel că bilanțul a ajuns în prezent la 50.

Medicii români spun că numărul deceselor ar putea să crească întrucât alte câteva zeci de persoane aflate în prezent în spitalele din București și Europa, se află în stare extrem de gravă.

Din cele 150 de persoane rănite şi internate în spitale din Capitală, 35 au fost transportate în străinătate, însă cinci au decedat. Unul în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda şi unul în drum spre Elveţia.

lista morti colectiv

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata