Breaking news

Încă un dosar penal pentru Ridzi

loading...

Monica Iacob Ridzi şi alţi funcţionari din Ministerul Tineretului vor fi trimişi în judecată pentru mai multe operaţiuni de deturnare a fondurilor publice, scrie jurnalistul Cătălin Tolontan, pe blogul său.

Potrivit articolului publicat pe tolo.ro, fostul ministru al Tineretului şi Sportului şi alţi funcţionari, cei mai mulţi dintre ei membri PD-L,  vor fi trimişi în judecată pentru mai multe operaţiuni de deturnare de fonduri publice, derulate după modelul “2 Mai – Ziua Tineretului”.

“2 Mai nu a fost un caz izolat. MTS nu e un caz izolat. Ceea ce ziarul vostru a scos la iveală anul trecut şi ce va deveni public în curând sunt părţi ale sistemului prin care banii publici sunt repartizaţi în buzunare private prin deciziile miniştrilor noştri!”, citează jurnalistul pe blog o sursă din interiorul MTS.

În scandalul de anul trecut, în urma căruia Ridzi şi-a pierdut funcţia de ministru şi s-a ales cu un dosar penal, ea a fost acuzată că a cheltuit nejustificat peste 600.000 de euro pentru a organiza Ziua Tineretului.
Acest lucru a presupus două concerte, în Bucureşti şi Costineşti, şi o serie de evenimente sportive, culturale şi artistice. Mai mult decât atât, adeversarii politici ai ex-ministrului au susţinut că toate evenimentele de pe 1 şi 2 mai 2009 au avut ca scop promovarea candidatului independent Elena Băsescu în cursa pentru Parlamentul European.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata