Breaking news

Încă o persoană, un medic rezident, a decedat în accidentul aviatic din Cluj

loading...

Încă o veste tristă de la accidentul aviatic produs luni în județul Cluj. După confirmarea decesului pilotului Adrian Iovan, autoritățile au anunțat că și medicul rezident aflat la bordul avionului și-a pierdut viața.

breaking-newsVești triste de la tragicul accident aviatic din județul Cluj. A plecat să preleveze organe pentru a contribui la salvarea de vieți omenești, dar și-a pierdut viața. Este vorba de medicul rezident prezent în aeronava medicală care a decolat luni de pe Aeroportul Băneasa cu destinația Oradea.

Din păcate, din motive încă neștiute, aeronava ce avea la bord șapte persoane: un pilot, un copilot, patru medici și un rezident, a căzut într-o pădure din județul Cluj.

Primii care au ajuns la locul tragediei a fost un pădurar împreună cu trei localnici. Aceștia au coborât trei kilometri, pe zăpadă, prin tărgi confecționate din pături și lemne, până la drumul de acces.

Pilotul Adrian Iovan a fost găsit mort, încarcerat în avionul localizat în zona localităţii Fântânele, din judeţul Cluj, în apropierea unui lac de acumulare.

Copilotul are fracturi la ambele picioare, o doctoriță a fost transportată în stare de șoc hipotermic, la spital iar alt medic acuză dureri abdominale puternice, în timp ce alt doctor prezintă fracturi la mâini și picioare.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata