Breaking news

În loc să lucreze cu spor la linia de tramvai, muncitorii dorm de zor pe banca de pe marginea drumului

loading...

Doi muncitori dormeau de zor, luni la prânz, pe o bancă de pe Șoseaua Pantelimon, în zona Electroaparataj, în timp ce escavatorul cu care trebuiau să lucreze, stătea nemișcat pe linia de tramvai aflată în construcție.

muncitori care dorm pe bancaÎn loc să lucreze cu spor pe șantierul liniei de tramvai deschis pe Șoseaua Pantelimon, doi muncitori, au decis să e timpul să tragă un pui de somn, ca să-și întindă oasele. Și asta chiar în mijlocul zilei, în timp ce pe lângă ei, treceau bucureștenii care se minunau de pofta de muncă avută de cei doi muncitori.

În ritmul ăsta o să mai terminați linia de tramvai la Paștele cailor”, a spus unul dintre trecători, revoltat că muncitorii se odihneau la soare, pe băncile de pe marginea drumului.

Cei doi muncitori au fost surprinși dormint pe bană, luni, la prânz, pe Șoseaua Pantelimon, în zona Electroaparataj.

Șantierul de pe Șoseaua Pantelimon a fost deschis de 15 iunie 2013 pentru modernizarea şi reabilitarea sistemului rutier şi a liniilor de tramvai.

Lucrările presupun realizarea unei zone centrale, înierbată, destinată transportului public cu tramvaiul, delimitată de asfalt. Trama stradală va fi împărţită în aşa fel încât linia de tramvai va fi bandă unică pentru transportul public (tramvai, autobuz) şi bandă de urgenţă pentru vehiculele de intervenţie.

Carosabilul va avea 3 benzi pe sens, două zone laterale destinate circulaţiei pasive, care va cuprinde o zona verde (de 1 – 2 m), piste pentru biciclişti, spaţii parcare în lung sau în spic. Trotuarele vor fi de minim 2 metri.

În zona intersecţiei şos. Pantelimon – şos Vergului se va realiza un nod terminal multimodal, sub care va fi construită o parcare subterană de tip park&ride, cu aproximativ 450 de locuri, ce va fi în legătura directă cu viitoarea staţie de metrou ”Granitul”.

Terminalul include bucla de întoarcere a tramvaiului, peroanele, terminalul pentru mijloacele de transport auto periurban, pasaje de legătură între terminal şi trotuarele străzii, iluminat public şi mobilier urban şi introducerea în sistemul de management al traficului.

loading...
1 Comentariu
  1. exclusiv24.net spune

    asa da

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata