Breaking news

În iunie, peste 700 de pasageri au putut să-și transporte bicicletele cu trenul

loading...

În luna iunie 2012 peste 700 de pasageri au fost beneficiarii posibilităţii de a-şi transporta cu trenul şi bicicleta!

Faţă de cei aprox 300 în luna mai, odată cu perioada vacanţelor, numărul călătorilor care au ales această variantă de transport a crescut cu peste 50%.

Până la data de 29 octombrie 2012, trenurile internaţionale 366/367 ”Harghita” care circulă pe ruta Braşov – Budapesta şi retur, asigură transportul bicicletelor într-un vagon special amenajat.

Astfel, pasagerii au posibilitatea să-şi transporte bicicleta cu trenul din Brașov până la orice staţie din parcursul trenului care circula spre Budapesta și retur, orarul trenurilor fiind următorul: * InterRegio „Harghita” 366 Braşov (pl. 02.57) – Budapesta (sos. 16.20) * InterRegio „Harghita” 367 Budapesta (pl. 06.40) – Braşov (sos. 22.02)

Preţul biletului pentru o bicicletă/ călătorie simplă (dus), este de 5 euro.

În trafic intern transportul bicicletelor se realizează astfel :  se pot lua biciclete nedemontabile în trenurile care dispun de spații interioare mari.

Biletul este de 5 lei la trenurile Regio și de 10 lei la trenurile InterRegio. gratuit pentru biciclete pliabile/demontabile, pe toate trenurile, la clasa 1 şi a 2-a ca bagaj de mână, în limita spațiului disponibil.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata