Breaking news

În București ninge ca-n povești încă de la ora trei dimineața

loading...

La ora trei dimineața în București ningea ca-n povești, iar pe străzile principale, unde stratul de zăpadă acoperise asfaltul, nici urmă de vreo mașină de la deszăpezire.

zapada bucuresti 26 martieCodul portocaliu de ninsori anunțat luni dimineață de către meteorologi a devenit realitate încă de la ora 3 dimineața.

Astfel că în jurul orei 4 dimineața, un reporter exclusivNEWS.ro a fotografiat Șoseaua Colentina pe care circulau atât mașini personale, taxiuri cât și autobuze RATB. Însă nici urmă de mașinile de la deszăpezire, și asta în condițiile în care stratul de zăpadă depășea cinci centimetri grosime.

Semn că cei din Comandamentul de Iarnă al Capitalei încă nu s-au trezit din somnul dulce.

Bucureștenii, ilfovenții și locuitorii din județele Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Olt, Teleorman şi Giurgiu vor avea o surpriză neplăcută când se vor trezi să meargă la muncă. Zăpadă cât vezi cu ochii la final de lună martie, când ar fi trebuit să vedem pomii înverzind.

Prognoza meteorologilor se confirmă și în privința vântului care bate în rafală, care depășește pe alocuri 70 km/oră, ceea ce face ca zăpada care cade din abundență, să fie viscolită și troienită.

În schimb în nordul şi centrul Moldovei, precum şi în Maramureş va ninge liniştit, dar se va depune strat nou de zăpadă.

Din cauza codului portocaliu de ninsori abundente și viscolite, Inspectoratul Școlar al Municipiului București a decis ca azi, școlile din mediul preuniversitar să fie închise în Capitală.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata