Breaking news

Ilie Vonica, cel mai bogat om din Sibiu, s-a sinucis

loading...

Ilie Vonica, proprietarul grupului Polisano, cel mai bogat om din Sibiu, și-a pus capăt zilelor, marți, aruncându-se de la etajul locuinței sale.

ilie vonica - decesMilionarul sibian, a cărui soție a fost arestată în dosarul rețetelor false, şi-ar fi pregătit atent gestul. După ce a stat de vorbă cu avocatul său, afaceristul a urcat spre acoperişul casei de unde s-a aruncat.

Ilie Vonica a fost transportat de urgenţă la Spitalul Polisano, pe care-l deținea la Sibiu, însă din cauza rănilor suferite în urma impactului cu solul, omul de afaceri a murit.

În scrisoarea de adio ce se întinde pe cinci pagini, Ilie Vonica ar fi scris, făcând referire la soția lui, că îi pare rău ”că a căzut un om nevinovat”, că el nu concepe să trăiască ştiind-o acolo, respectiv la închisoare, cu toate că ştie că ea este o femeie foarte puternică.

Vonica îşi roagă soţia în scrisoare să treacă peste tot şi ar mai fi scris că îi pare rău că nu a rezolvat problemele firmelor.  Ilie Vonica mai scrie în scrisoarea de adio că s-a săturat să fie ”urmărit şi vânat”, îşi roagă soţia să ducă afacerile mai deeparte şi îşi roagă ginerele să aibă grijă de fiica lui.

Ioana Vonica, soţia multimilionarului Ilie Vonica, a primit, alături de alţi medici şi farmacişti, mandat de arestare pe 21 mai, în dosarul reţetelor false, în care prejudiciul a fost estimat la 3,5 milioane de euro.

Avere de 95 de milioane de euro Familia Vonica ocupă locul 35 în clasamentul „Forbes 500 Miliardari“, ediţia din toamna anului trecut. Averea lor este estimată la 95 de milioane de euro. Medic de profesie, Ilie Vonica controlează unul dintre cei mai mari jucători din industria privată de sănătate.

Grupul de firme Polipharma Industries, fondat în urmă cu 20 de ani, cuprinde distribuitorul de medicamente Polisano, fabrica Polipharma Industries, reţeaua de clinici Polisano, două centre de fertilizare in vitro şi un spital privat în Sibiu.

Din grupul farmaceutic Polisano face parte şi lanţul de farmacii Reţeta, gestionat de Ioana Vonica, suspectată de implicare în dosarului reţetelor false prin a căror decontare s-ar fi creat un prejudiciu de 3,5 milioane de euro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata