Breaking news

Iată cum poti afla dacă telefonul îți este ascultat de serviciile secrete

loading...

Dan Diaconescu, patronul OTV, a dezvăluit miercuri seară la emisiunea ”Răi da buni”, de la Antena 2, metoda simplă prin care poti afla dacă telefonul pe care îl deții îți este ascultat.

telefoane ascultateDan Diaconescu a dezvăluit în direct în cadrul emisiunii lui Mihai Morar, un număr de telefon din trei cifre unde oricine poate afla dacă ai telefonul ascultat.

Procesul prin care poti depista foarte simplu dacă telefonul îți este ascultat este următorul: suni la 544 și la formarea acestui număr, în telefon se aude un robot telefonic, care spune că „acest număr nu există”, „numărul nu este în serviciu”, „număr incorect” sau „abonatul nu poate fi contactat” înseamnă că nu aveţi telefonul ascultat.

Dacă după ce ai format numărul 544 se aude un sunet ciudat, de bruiaj, ca şi cum s-ar încerca formarea unei legături sau alt zgomot ca şi cum s-ar efectua legătura cu o centrală și ar suna ocupat, atunci aveţi telefonul ascultat.

Mihai Morar şi Adriana Bahmuţeanu au încercat experimentul recomandat de Dan Diaconescu şi au aflat că au telefoanele ascultate.

Încercați și voi acest experiment și spuneți-ne ce ați aflat. Vă ascultă cineva și pe voi?

loading...
7 Comentarii
  1. Liviu spune

    Nu e ascultat al meu !!!

  2. Claudiu spune

    hm…al meu e ascultat:((

  3. Marius spune

    http://www.orange.ro/services/wap-ro.html

    Beneficiul principal al serviciului Acces WAP constã în faptul cã îti oferã o sursã vastã de informatii direct pe telefonul tãu mobil.

    Accesul wap este caracterizat prin dreptul de a folosi server-ul Orange Romania specializat numit “WAP Gateway”. Rolul acestui server este de a traduce informatia scrisã în WML (Wireless Meta Language) caracteristicã protocolului WAP (Wireless Applications Protocol), în informatie pe care navigatorul inclus în telefonul mobil sã o poatã afisa pe ecranul acestuia.

    Conectarea pe wap poate fi facutã în douã moduri, în functie de tehnologia folositã (dacã telefonul mobil o permite):
    3G / EDGE / GPRS sau CSD (Circuit Switched Data).

    Conectarea pe suport 3G / EDGE / GPRS este o conectare de tip IP (Internet Protocol) accesând APN-ul (Access Point Name) corespunzãtor.
    Conectarea pe suport CSD (Circuit Switched Data) este o conectare de tip “dial-up” prin apel la numãrul scurt 544.

    În functie de tipul de telefon, se vor folosi setãrile WAP 1.0 sau WAP 2.0.
    – WAP 1.0
    (exemple de telefoane: Nokia 6310i, Sony-Ericsson R600, T65, T68, T610, Sagem Mix5 Mix 6 si altele)
    – WAP 2.0
    (exemple de telefoane: Nokia 6600, Nokia 6220 si altele)

    Tarifarea wap depinde de tehnologia folosita pentru conectare (3G/ EDGE / GPRS / CSD).

    Conectarea prin tehnologia 3G / EDGE / GPRS:
    – tarifarea se realizeazã pe volum de trafic
    – unitatea de taxare este Kilo Octetul (KO): 1 KO=1024 Octeti, 1 MO=1024 KO, 1 Octet=8 biti

    Conectarea prin tehnologia CSD:
    – tarifarea se realizeazã pe timp de conectare ;
    – unitatea de taxare: primul minut este indivizibil, începând cu minutul 2 se taxeazã la secundã.

    Serviciul este disponibil în varianta 3G / EDGE / GPRS în pachetul acces mobil internet, iar în varianta CSD în ofertele Fax&Data si Mobile Internet Dial-up la tarifele corespunzatoare acestor oferte.

    Pachetele de date care includ acest serviciu sunt disponibile în Orange shop si la partenerii Orange.
    Telefonul tãu trebuie sã fie compatibil wap.
    Pentru informatii suplimentare sunã la 408, apel gratuit de pe telefonul tãu Orange.

    Rezulta ca Dan Diaconescu si-a batut joc de noi. Ne-a luat de prosti si ne-a demonstrat ca are dreptate, pentru toti cei care am format 544 in reteaua Orange. La Vodafone, nu exista alocat vre-un serviciu la nr. 544, de unde si informarea pe care ne-o da reteaua: „Număr incorect. Te rugăm să încerci, din nou, verificând înainte numărul format”.

  4. LUC spune

    Ba terminati dracului cu orange-ul vostru cu Wap-ul, ce treaba are Vodafone, cosmote Rds cu nr asta de Wap de la Orange.
    Aia care spun asta sunt tot aia care asculta ca sa se scoata.
    Ce dracului nu stiati ca sunteti ascultati!!! Si basinile cand le trageti, stiu astia, dar ce sa faca cu ele. Ia spuneti ca o sa carati vreo 1000 de miliarde de euro prin Romania sau ca mai vine Trutulescu cu vreo 30 de Avioane de Tigari, sa-le vanda la Obor. Nu astai Problema!!!, Drepturile noastre unde sunt, noi nu avem drepturi numai obligatii ca sa platim taxe si astia sa faca ce vor ei!!!
    Trebuiesc EXTERMINATI CU TOTII nu numai din tara dar si din Lume

  5. LUC spune

    pt Marius.
    Ia iao pe strada si ia 20 de oameni roagai sa faca apel la nr asta, noteaza ce raspuns primesc, in ce retea sunt si fa o anaziza si lasa-ma cu Orange-ul tau. asta este pt prosti ca tine care atata stiu sa puna botu la vrajeala, caca-cola si junkfood.

  6. Ady spune

    Bai idiotilor, ala e sunetul de dial-up la conexiunea de date prin CSD. Conspirationistii vietii !!! :))

  7. Elena Patruleasa spune

    Nu e niciun sunet de dial-up la conexiunea de date prin CSD ! Am incercat si eu acum de pe 2 telefoane identice. Cand am sunat de pe al meu, mi-a spus :”numarul pe care l-ai format este incorect.” cand am sunat de pe al mamei, s-a auzit un sunet ca si cum ar fi inregistrat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata