Breaking news

I-au făcut praf televizorul | Așa arată un smart tv transportat de Fan Courier

loading...

Un tânăr din Giurgiu care a cumpărat un Smart TV de pe olx, s-a ales și cu banii luați și cu televizorul făcut țăndări. Vina aparține companiei Fan Courier care i-a livrat bărbatului din Giurgiu, televizorul cu ecranul spart. Când a întrebat curierul de ”situație”, acesta a spus că nu-l interesează cum a fost livrat la destinatar!!!

smart tv spart de fan courierCompania Fan Courier își bate joc de proprii clienți. Un tânăr din Giurgiu a apelat la Fan Courier pentru a-i transporta de la Sibiu la Giurgiu, un televizor cecond hand, smart tv, cumpărat de la o persoană fizică de pe site-ul olx. Însă când a deschis coletul, tânărul din Giurgiu a înlemnit, ecranul era făcut țăndări, ca și cum cineva s-a fi pus cu ciocanul pe televizor.

A cerut explicații atât la curierul care i l-a adus acasă cât și la compania Fan Courier. Toți s-au spălat pe mâini și au spus că nu e vina lor că televizorul a fost livrat spart și că el rămâne și cu banii luați și cu televizorul făcut țăndări.

”În data de 15-05-2017 am dat comandă pe un site (olx.ro), de la o persoană fizică de un Smart tv în valoare de 650 lei second hand … Persoana fiind din Sibiu iar eu din Giurgiu nu se putea decât cu ajutorul curierului… Am cerut poze informative şi ca bonus mi s-a oferit şi un video de 2 minute cu televizorul funcţionând… În ziua de miercuri (17 mai 2017), între orele 16-17 a ajuns curierul la mine. Am primit coletul și m-am apucat să desfac coletul (era securizat bine cu polistiren şi folie cu bule de aer ). Când am scos acele plăci de polistiren una era ruptă şi mi-am dat seama că a suferit un şoc mecanic (lovitură) iar când am scos tv ul era făcut praf…Tot displayul cioburi …Am sunat repede şoferul care-mi adusese tv ul şi mi-a răspuns simplu şi la obiect:”l-ai plătit e al tău, pe mine nu mă interesează”. Am sunat la Fan Courier, mi-au spus să dau mail cu Awb ul şi poze cu produsul…După ceva timp îmi răspunde o doamnă că coletul nu are urme de uzură (de unde ştie doamna că nu are urme de uzură…L-a expediat ea? Ea a fost şoferul??. Am fost luat de prost”,  a declarat tânărul din Giurgiu pentru exclusivNEWS.ro.

La cât de grav este spart televizorul, este clar că acesta a fost lovit cu un corp dur sau fie a fost scăpat pe ciment, sau aruncat, cum se procedează de obicei cu coletele la firmele de curierat.

Fan Courier refuză să-și asume vina deși este clar în culpă și se spală pe mâini spunând că ”ambalajul nu are urme de uzură”!!!

Tânărul din Giurgiu a apelat la Autoritatea pentru Protecția Consumatorului pentru a i se face dreptate: Am sunat la ANPC să văd ce se rezolva.

Din păcate nu este primul caz în care un client Fan Courier ne relatează astfel de incidente. Compania, cea mai mare de curierat privat din România, nu are o politică internă care să prevadă verificarea coletului în fața expeditorului cât și la destinație în fața celui care-l va primi. Astfel s-ar evita astfel de incidente nefericite iar angajații Fan Courier nu ar mai juca fotbal cu coletele clienților.

lcd spart de fan couriertv spart de fan couriersmart tv - fan courier

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata