Breaking news

I-a tăiat gâtul soţiei pentru că nu a vrut să-i facă friptură

loading...

Costel Ursu, în vârstă de 45 de ani din localitatea Vlădeni, judeţul Iaşi, i-a tăiat gâtul soției, pentru că aceasta a refuzat să îi gătească o friptură.

cutit sangeCostel Ursu a încercat să își ucidă soția, după ce a tăiat-o în zona gâtului cu un cuțit de bucătărie. Motivul tentativei de omor este unul halucinant. Bărbatul s-a enervat pe soție pentru că aceasta nu a dorit să-i gătească friptură.

Inculpatul a cerut victimei să-i pregătească o friptură şi cum aceasta nu a dat curs solicitării invocând starea de oboseală, inculpatul a lovit-o. Unul dintre cei nouă copiii minori ai soţilor Ursu a apelat 112, victima fiind transportată la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi”, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Potrivit procurorilor, bărbatul era în stare avansată de ebrietate în momentul în care şi-a lovit nevasta cu un cuţit în zona gâtului. Noroc cu copilul care a sunat repede la 112 și medicii au sosit în scurt timp la locul altercației și i-au salvat în mod miraculos viața femeii.

Bărbatul a fost trimis marţi, în judecată pentru tentativă la omor, în prezent fiind în stare de arest preventiv. Pentru fapta sa, bărbatul riscă să stea ani grei după gratii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata