Breaking news

I-a smuls părul din cap cu patentul

loading...

Violență fără margini în județul Botoșani. Un minor de 14 ani din localitatea Roma a ajuns, vineri, într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, după ce a fost bătu crunt de propriul tată, transmite Agerpres.

spital-copilTânărul de 14 ani a fugit, vineri dimineaţă, de acasă, pe jos, după ce tatăl său l-a biciuit şi i-a smuls părul din cap cu patentul. El a fost găsit de Poliţia Comunitară în cartierul ANL Cişmea din municipiul Botoşani, fiind preluat şi transferat în Centrul pentru Primirea Copiilor în Regim de Urgenţă.

“După ce l-am identificat, minorul a declarat că este victima unor abuzuri din partea părinţilor, atât fizice, cât şi psihice, drept pentru care l-am condus la sediul Poliţiei Comunitare. Am constatat că are urme de violenţă şi starea de igienă este precară”, a afirmat agentul Cezar Froicu, de la Poliţia Comunitară.

“Mi-a spus că, dacă mai ajung acasă, mă omoară. Mă fugăreşte prin sat. Părul mi l-a smuls tata cu patentul”, a afirmat copilul, care are acasă un frate şi două surori.

În urma declarațiilor minorului agresat, autorităţile vor declanșa săptămâna viitoare  o anchetă socială la domiciliul familiei copilului.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata