Breaking news

Hoț prins la Botoșani de către Cristian Mihai Gheorghiu, pompier la Dorohoi

loading...

Plutonierul major Cristian Mihai Gheorghiu, de 35 de ani, pompier al ISU Botoșani a prins un hoț de buzunare în orașul Botoșani, care îi furase banii unei bătrâne.

Cristian Mihai GheorghiuSpiritul civic al pompierului Cristian Mihai Gheorghiu, l-a transformat pe acesta în personajul bun al unui film polițist trăit pe viu pe străzile din Botoșani.

Aflat cu treburi în municipiul Botoșani, un angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a prins în flagrant un bărbat care a furat din buzunarul unei femei, în vârstă de 67 de ani, o sumă de bani.

La strigătul de ajutor al bătrânei, Cristian Mihai Gheorghiu a uitat de urgențele personale și a plecat în urmărirea autorului.

 “Cumpăram fructe când am auzit o femeie: Prindeți hoțul, prindeți hoțul! Pentru că distanța dintre mine și bărbatul care alerga era foarte mare, am urcat în mașină și i-am ieșit în față. L-am imobilizat, ajutat de un alt domn, și am sunat la Poliție. În scurt timp, o patrulă aparținând acestei instituții a ajuns la fața locului. Am rămas surprins de faptul că nimeni nu a reacționat la strigătele de ajutor ale bătrânei” povestește pompierul.

Conducător al autospecialei de intervenție la Detașamentul de Pompieri Dorohoi, subofițerul a manifestat, și în această situație, solidaritate și disponibilitate pentru aproapele său, calități definitorii ale pompierilor militari ori de câte ori semenii lor se găsesc în situații limită.

După ce l-a prins pe hoțul de buzunare, pompierul și-a chemat colegii polițiști și l-a dat pe mâna acestora.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata