Breaking news

Herghelia Beclean va găzdui cupa Romsilva iar Herghelia Rădăuți Cupa Bucovinei – Romsilva

loading...

Herghelia Rădăuți, din structura Direcției Silvice Suceava, va găzdui în perioada 28 iunie – 1 iulie 2012 concursul hipic pentru disciplina sărituri peste obstacole ”Cupa Bucovinei – Romsilva”.

Programul concursului va fi deschis vineri, ora 10.00 cu proba 1, nivel F – cai tineri, va continua sâmbătă, între orele 9.00 – 19.30  cu o serie de probe de niveluri F, E, C, D și B și se va încheia duminică la ora 14.00 cu proba de obstacole în linie (forță progresivă).

În aceeași perioadă, la Herghelia Beclean, din structura Direcției Silvice Bistrița – Năsăud, se va desfășura ”Cupa Romsilva”, cea de a doua etapă a Campionatului național de atelaje pentru 2 și 4 cai. Concursul va debuta vineri, ora 12.00, cu proba A (prezentare și dresaj), va continua în următoarele două zile, sâmbătă cu proba B (maraton) și duminică cu proba C (obstacole – conuri).

Așteptate  cu un deosebit interes de către sportivi și public, ambele competiții devenite deja tradiționale, organizate și găzduite de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, reprezintă evenimente sportive importante în calendarul competițional al Federației Ecvestre Române.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata