Breaking news

Haos în Bucureşti. Circulaţia tramvaielor 16 şi 21, blocată de o maşină parcată pe linia ferată

loading...

Circulaţia tramvaiului 21 a fost blocat preţ de mai bine de o oră în ambele sensuri de către o maşină parcată neregulamentar în zona magazinului Cocor din Capitală. Maşina a fost parcată la circa 20 de centimetri de linia ferată astfel că tramvaiul nu a mai putut înainta întrucât lovea autoturismul.

Circa 30 de tramvaie ale liniilor 16 şi 21 au fost blocate miercuri pe strada Ziduri Moş din cauza unui şofer care şi-a parcat maşina neregulamentar.

Maşina, marca Seat, a fost parcată pe marginea drumului, foarte aproape de linia de tramvai pe sensul de mers dinspre Şoseaua Colentia înspre Piaţa Sfânta Vineri.

A fost necesară intervenţia Poliţiei de la Rutieră şi a Poliţiei Locale, care au apelat la serviciile unei firme de ridicări maşini pentru a putea lua maşina din locul unde era aprcată.

În tot acest timp, circulaţia pe Calea Moşilor şi pe Strada Ziduri Moşi a fost dată peste cap. Tramvaiele staţionau pe linia ferată iar printre ele, alte maşini erau blocate, iar oamenii au fost nevoiţi să meargă pe jos.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata