Breaking news

HALUCINANT | La Spitalul din Alexandria morții sunt jefuiți de bijuterii

loading...
0 6

La Alexandria morții se jefuiesc, judecătorii scapă basma curată din accidente, polițiștii fug de la locul accidentului pe care-l produc, iar primarul municipiului face crize de nervi pentru că exclusivNEWS.ro a dezvăluit cum risipește miliarde de lei din banii cetățenilor pe o biserică care nu e finalizată nici azi.

mort - morgaPe 28 octombrie 2014, o situație incredibilă s-a produs la Spitalul de Urgență din Alexandria. Un bărbat în vârstă de 42 de ani, șofer la Stația de Ambulanță Alexandria a decedat în mod subit la Spital, în urma unui infarct.

Întrucât moartea a survenit brusc, potrivit procedurilor legale, la Spital a ajuns o echipă de criminaliști care au deschis dosar penal penal pentru moarte suspectă.

Criminaliștii au venit la spital pentru cercetări, au fotografiat cadavrul bărbatului și au  luat declarații medicilor de gardă.

După care, cadavrul bărbatului a fost lăsat pe o targă pe holul Spitalului din Municipiul Alexandria, la intrarea în baia de serviciu unde se schimbă pacienții internați.

În nici două ore de stat pe holul spitalului, mortul a fost jefuit de bijuteriile pe care le avea asupra lui. La scurt timp după deces și după ce criminaliștii au terminat cercetările, rudele bărbatului au ajuns la spital și au constatat că acesta a rămas fără verighetă, lănțișor și o brățară, toate din aur.

Rudele au reclamat conducerii Spitalului, dispariția bijuteriilor, iar directorul unității medicale, Gheorghe Filip, a dat vina pe polițiștii criminaliști. Numai că ce să vezi, aceștia fotografiaseră cadavrul cu tot cu bijuterii. Iar după ce au plecat, bijuteriile au dispărut.

Familia bărbatului mort și jefuit, a chemat poliția la spital, a făcut plângere și a început o nouă anchetă.

După tot tam tamul de la Spital, în urma cercetărilor făcute de polițiști, aceștia au găsit bijuteriile aruncate sub o scară la morgă.

Surse judiciare susțin că vinovată de furtul bijuteriilor ar fi o femeie de serviciu, care ar fi aruncat bijuteriile sub scară după ce a văzut că a venit poliția și a demarat anchetă în spital.

Familia bărbatului decedat și-a retras plângerea făcută, după recuperarea bijuteriilor. Iar polițiștii criminaliști au fost absolviți de vină întrucât nu erau ajutorii jafului mortului.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata