Breaking news

HALUCINANT | Amendată de Poliția Alexandria pentru că a reclamat la 112 că soțul ei e bătut de un polițist

loading...

Municipiul Alexandria devine patria abuzurilor fără margini ale polițiștilor. Dacă te pui rău cu polițiștii și apoi suni la 112 ca să anunți că unul dintre oamenii legii îți bate soțul, te alegi nu cu una, ci cu două amenzi. A pățit-o Monica Diaconiţa, soţia preotului Diaocnița, bătut pe 15 iulie de polițistul Neagu Domnel.

amenda politie 112Dacă locuiești în Alexandria sau treci prin localitate și dai de necaz și ești nevoit să suni la 112 pentru a cere intervenția poliției, ai toate șansele ca din victimă să devii făptuitor și să fii îngropat în amenzi de ”oamenii legii” doar pentru că ai îndrăznit să chemi poliția.

La zece zile de când a sunat la 112 ca să reclame faptul că soțul ei era bătut în spatele blocului de polițistul Neagu Domnel, preoteasa Monica Diaconița a primit acasă procesele verbale de amendă.

Cu stupoare a aflat că a fost amendată de două ori, deși nu i s-a adus la cunoștință acest lucru în momentul când echipajul de poliție a venit la locul incidentului.

O amendă în cuantum de 200 de lei i-a fost aplicată pe motiv că i-a adresat injurii unui polițist, iar cea de-a doua în cuantum de 500 lei pe motiv de APEL FALS la 112!!!!

Cum să fie apel fals când preotul a fost lovit atât de tare de polițist încât s-a ales cu nasul spart. Preotul a mers la medicul legist care a eliberat un certificat medico-legal ce specifică leziunea de la nivelul piramidei nazale.

În mod incredibil, niciuna din cele două amenzi nu are trecut martor. Agentul constatator justifică în procesul verbal lipsa matroului prin faptul că era ”Oră târzie”!!!.

Și preotul Diaconița a fost amendat de polițiști, dar pe loc, pe motiv că l-ar fi înjurat pe cel care l-a bătut, polițistul Neagu Domnel. Nici amenda primită de preot nu are trecut vreun martor.

Pe 15 iulie, în jurul orei 23,00, Adrian Diaconița i-a cerut polițistului Neagu Domnel să își mute mașina pentru a putea să o scoată pe a lui din parcarea blocului unde locuiește preotul.

În loc să coopereze, aflat sub influența băuturilor alcoolice, polițistul Neagu Domnel l-a agresat verbal și fizic pe preot.

Lucian Diaconiță nu a făcut decât să se ferească de polițistul agresor și în momentul în care a văzut că acesta se împinge în el, l-a îndepărtat împingându-l ușor, fără intenția de a-l agresa în vreun fel.  În momentul în care s-a întors cu spatele la polițist cu intenția de a pleca de acolo, bărbatul a fost lovit de agentul de poliție. I-a dat mai mulți pumni și un cap în gură.

Întreaga scenă s-a petrecut de față cu celălalt polițist care stătea calm și fuma o țigară fără să aplaneze în vreun fel conflictul.

Pe lângă pumni și capete în gură, polițistul l-a amenințat pe bărbat că o să-l prindă în trafic și o să-i dea cele mai mari amenzi și că o să aibă grijă de el și că o să-l bată de o să-l rupă în două.

În urma articolului publicat de exclusivNEWS.ro pe 16 iulie, Departamentul de Control Intern din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Teleorman s-a autosesizat și a demarat o anchetă internă cu privire la altercația dintre polițistul Neagu Domnel și Adrian Diaconiță. Preotul a fost chemat la audieri de inspectorul Vasilescu care a dorit să afle și versiunea acestuia cu privire la incident.

Rămâne de văzut dacă IPJ va dispune sancțiuni pentru polițistul Neagu Domnel. Însă șansele de sancțiune disciplinară sunt reduse întrucât polițistul se afla în timpul liber și era îmbrăcat civil.

amenda diaconita adrianamenda-monica-niaconita-injuriidiaconita monica amenda 112

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata