Breaking news

Grav accident rutier la Piaţa Coşbuc din Bucureşti. Circulaţia tramvaielor 7, 23 şi 32 blocată complet

loading...

Un grav accident rutier s-a produs luni seară, în jurul orei 20.10, în zona Piaţa Coşbuc din Sectorul 4 al Capitalei, la doi paşi de Primăria de Sector. Două maşini s-au tamponat frontal, iar în urma impactului, şoferul din maşina cu număr de Ilfov, a fost preluat de SMURD şi dus la Spital.

accident masina piata cosbucCirculaţia tramvaiului 32 a fost blocată luni seară în zona Piaţa Coşbuc din cauza unui accident rutier. Două maşini s-au făcut zob după ce s-au ciocnit frontal.

La locul accidentului au sosit trei echipaje de pompieri, o maşină pentru descarcerare, o ambulanţă, şi un echipaj SMURD de prim ajutor.

Poliţiştii de la Rutieră şi cei de la Poliţia Locală Sector 4 au sosit la faţa locului pentru a securiza perimetrul accidentului, împeidicând curioşii să ajungă lângă maşinile tamponate.

În timp ce circulaţia rutieră a fost deviată pe străzile secundare, circulaţia tramvaiului 7, 23 şi 32 a fost blocată timp de o oră până când poliţiştii au făcut măsurătorile la faţa locului şi au îndepărtat de pe liniile de tramvai, cele două maşini lovite.

Şoferul aflat în maşina înregistrată în Judeţul Ilfov a fost scos din maşină de echipajul de la descarcerare, după carea fost urcat în ambulanţă şi dus la Spitalul Floreasca cu răni şi fracturi multiple.

masini lovite piata cosbucaccident masini piata cosbuctramvai blocat linia 32

 

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata