Breaking news

Grav accident rutier la Perșani. 4 morți și 13 răniți după ce un autocar s-a răsturnat pe drum

loading...

Un autocar plin cu pasageri s-a răsturnat vineri, în jurul orei 13,00, pe șosea în dreptul localității Perșani din județul Brașov. Bilanțul accidentului rutier indică patru morți și 13 răniți grav. Inspectoratul pentru Situații de Urgență din Județul Brașov a activat codul roșu de intervenție.

accident autocar baldovinestiGrav accident de circulație în județul Brașov, după ce un autocar s-a răsturnat pe șosea lovindu-se de parapeți. Accidentul s-a produs în localitatea Perșani. Copii aflați în microbuz au fost aruncați prin ferestre pe asfalt.

Patru persoane şi-au pierdut viaţa şi 13 au fost rănite după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat.

Medicii sosiți la fața locului acordă îngrijiri medicale persoanelor rănite și efectuează proceduri de resuscitare chiar pe asfalt.

Circulația rutieră este blocată în ambele sensuri.

Prefectul de Brașov Ciprian Băncilă a anunțat, într-o intervenție telefonică la Antena 3 că a declanșat Planul Roșu de intervenție iar la fața locului intervin echipaje de descarcerare și ambulanțe ale Serviciului Judetean și SMURD. Prefectul a anunțat că a solicitat și două elicoptere de intervenție ale Ministerului Administrației și Internelor.

În autobuz se aflau circa 30 de persoane, majoritatea copii. Autocarul venea din Iași. Potrivit declarațiilor martorilor, autocarul a intrat cu viteză în curbă, s-a lovit de parapetul care separă sensurile de mers și s-a răsturnat.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata