Breaking news

Grav accident de circulație produs pe Șoseaua Colentina din București. O fetiță a ajuns la spital

loading...

O dubiță cu numere de Prahova în care se aflau cinci persoane, printre care și o fetiță de un an și jumătate, a fost lovită în plin de un autoturism Dacia Duster, la intersecția străzii Șoseaua Colentina cu strada Sportului, din sectorul 2 al Capitalei. Copila a ajuns la spital în stare gravă.

accident soseaua colentina - sportuluiAccidentul rutier s-a produs joi seară, în jurul orei 21.00, la intersecția în T a Șoselei Colentina cu Strada Sportului din sectorul 2 al Capitalei.

Duba de culoare roșie care venea pe Șoseaua Colentina dinspre Voluntari, a fost lovită în plin de mașina Dacia Duster, în momentul în care a virat stânga pentru a intra pe strada Sportului.

Accidentul s-a produs la intersecția în T a Șoselei Colentina cu Strada Sportului. Martorii accidentului spun că Dacia Duster care venea pe șoseaua Colentina sensul de mers dinspre Bucur Obor, avea viteză mare și din acest motiv nu a mai putut să evite impactul cu duba care circula regulamentar. Impactul dintre cele două mașini a fost atât de puternic, încât duba a fost proiectată în semaforul din mijlocul intersecției iar caroseria s-a rupt aproape pe jumătate.

La fața locului a sosit în scurt timp un echipaj SMURD care a acordat îngrijiri persoanelor implicate în accident, iar o fetiță de un an și jumătate, grav rănită, a fost transportată la spital. La locul accidentului au sosit și mai multe echipaje de poliție și o mașină de pompieri.

Cei doi șoferi implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest și s-a constatat că aceștia nu au consumat băuturi alcoolice.

Accidentul s-a produs între Dacia Duster și dubița roșie cu numere de Prahova. În urma impactului a rezultat o victimă, o fetiță de un an și jumătate, care a suferit leziuni corporale. Fetița se afla în dubiță împreună cu alte patru persoane. Iar în Dacie se aflau două persoane. Când am sosit noi la fața locului, fetița a fost deja transportată la spital. Cei doi conducători auto nu se află sub influența băuturilor alcoolice. Aparatul etilotest a indicat valoarea zero în ambele cazuri”, a declarat pentru exclusivNEWS.ro, comisar șef Burcă Gabriel, șef tură accident în cadrul Brigăzii Rutiere București.

După mai bine de o oră de la producerea accidentului, duba a fost repusă pe roți iar mașina Dacia Duster al cărui bord s-a făcut zob, a fost tractată cu o platformă.

Din cauza accidentului rutier, circulația în zonă a fost perturbată mai bine de o oră, iar troleibuzele de pe linia 66 a RATB pe sensul de mers înspre Spitalul Fundeni au fost blocate pe Șoseaua Colentina.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata