Breaking news

Gospodării și apartamente inundate la Constanța

loading...

Ploile căzute în ultimele 12 de ore la Constanța au produs inundarea străzilor, gospodăriilor din vecinătate și chiar a unor apartamente, transmite Mediafax.

inundatie.constantaCirculaţia autovehiculelor se desfăşoară cu dificultate în municipiul Constanţa în diverse zone din oraş din cauza ploii torenţiale care cade de mai multe ore.

De  joi seară  de când au început ploile şi până în prezent, au fost primite peste 200 de solicitări de la constănţeni cărora le intrase apa în gospodării sau care aveau străzile inundate şi se temeau ca apa să nu le intre în locuinţe.

Din cele peste 200 de reclamaţii, 90 au fost primite joi seară, iar 70 vineri dimineaţă. Probleme deosebite se înregistrează pe bulevardul 1 Mai, în zona Bisericii Sfânta Maria şi în cartierul Viile Noi, unde apa a pătruns în mai multe subsoluri ale blocurilor. Totodată, vineri dimineaţă a fost inundată şi grădiniţa 57 din zona Abator. La RAJA Constanţa au fost suplimentate echipele de intervenţie care acţionează în prezent pe teren în zonele cu probleme ale oraşului.

Potrivit comisarului Tudorel Dogaru, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere, circulaţia autovehiculelor se desfăşoară cu greutate în zonele Biserica Sfânta Maria, Dacia, Pod Butelii, Pescărie din cauza acumulărilor de apă de pe carosabil. De asemenea, traficul este îngreunat şi de faptul că mai multe semafoare din oraş nu funcţionează.

Totodată, strada Traian a fost închisă deoarece un mal de pământ s-a surpat şi este pusă în pericol siguranţa participaţilor la trafic.

De asemenea, activitatea portuară a fost afectată din cauza precipitaţiilor, iar mai mulţi operatori şi-au sistat temporar activitatea din cauza ploilor abundente.

Alimentarea cu energie electrică în oraşul Constanţa a fost afectată în urma furtunii puternice şi a ploii torenţiale de joi seară.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata