Breaking news

Gorilele Elenei Udrea au trântit la pământ o bătrână în comuna Nana

loading...

O femeie în vârstă de 60 de ani, a fost trântită la pământ, miercuri în comuna Nana, cu brutalitate de către Fane Fileață, liderul PDL din comuna Curcani.

femeie batuta de oamenii lui udreaFemeia, localnică în comuna Nana din județul Călărași a fost luată în brațe și trântită efectiv la pământ de Fane Fineață, pentru a o opri pe bătrână să ajungă la Elena Udrea, care se afla în vizită electorală în localitatea unde Băsescu și-a cumpărat 300 de hectare de teren agricol.

Bătrâna dorea să îi spună Elenei Udrea nemulțumirea ei legat de faptul că ea nu are nevoie de parc în mijlocul comunei, din moment ce nu are drumuri asfaltate, gaze, apă potabilă și canalizare, și că i-a fost luat terenul în mod abuziv. Fără milă, Fane Fileață a dat de pământ cu femeia. Întreaga scenă a fost surprinsă de operatorul Antena 3. Când au văzut că operatorul a filmat când Fileață a dat cu femeia de pământ, oamenii Elenei Udrea care îi asigurau paza, au agresat echipa de filmare a Antena 3, cerând să nu mai filmeze și s-au pus în fața camerei de filmat, adresând injurii.

Dă-te-n morții mă-tii de aici”, s-a adresat Fane Fineață operatorului Antena 3, în momentul în care a văzut că este filmat. Fane Fineață este un fost boxeor profesionist implicat în mai multe agresiuni față de alte persoane.

Ieri, Antena 3 a prezentat informații potrivit cărora Elena Udrea a alocat în 2009, 100.000 de euro pentru amenajarea unui parc în comuna Nana.

Marin Anton, deputat PMP, care a fost la fața locului și coordona oamenii care îi asigurau protecție Elenei Udrea, a spus la Antena 3, la Sinteza Zilei că el nu știe nimic. Și asta în condițiile în care a fost filmat la doi metri de femeie. Marin Anton a fost filmat când a văzut femeia căzută la pământ, s-a întors către cei care asigurau paza lui Udrea și le-a făcut semn să se calmeze.

În direct la Antena 3, la emisiunea Sinteza Zilei, Marin Anton a spus cu nonșalanță că el nu a văzut nimic și că nu a coordonat pe nimeni, că nu cunoaște nicio persoană de la Nana.

Sunteți într-o mare eroare…nu am coordonat nimic, nu am coordonat pe nimeni…Am văzut o femeie ridicându-se de la pământ…nu mai spuneți prostii…ce dracu…Dumneavoastră mințiți….(nr.Mihai Gădea și Adrian Ursu), eu nu mint…eu nu am mințit niciodată”, a spus cu tupeu deputatul PMP, deși imaginile sunt mai mult decât sugestive.

Filiala PMP Călărași i-a organizat Elenei Udrea o primire triumfală în comuna Nana, aranjând ca blonda lui Băsescu să pară că este populară în rândul localnicilor.

loading...
2 Comentarii
  1. popa adriana spune

    DE CE VRETI SA RENUNTATI LA IMAGINEA CU FEMEIA TRANTITA LA PAMANT ?

  2. popa adriana spune

    A DOUA OARA N-O SA VA MAI INTALNITI CU ASEMENEA IMAGINI FILMATE. INTERLOPII CARE APAR IN IMAGINI SUNT FOARTE RAI SI TICALOSI SI II REPREZINTA CU SUCCES PE STAPANII UDREA PLUS BASESCU.ACESTIA SI-AU BATUT JOC DE TARA ASTA ,AU DEVENIT PROPRIETARI DE MOSII PESTE NOAPTE,CU BANI FURATI,FARA MUNCA !DOAMNA RESPECTIVA NU DOREA DECAT SA FIE ASCULTATA,VROIA DREPTUL EI,VROIA SA FIE ASCULTATA !INTERLOPII CU FUNCTII DE CONDUCERE DIN PARTIDUL LUI UDREA AU FOST LA UN PAS S-O OMOARE !ASEARA S-A INTAMPLAT O GRAVA INFRACTIUNE CARE NU TREBUIE ASCUNSA .TARA ASTA NU E FORMATA DIN SCLAVI SI STAPANI DE SCLAVI .POPORUL ROMAN TREBUIE SA-I PEDEPSEASCA LA PRIMELE ALEGERI LIBERE ! SI PSD-UL INCEARCA MUSAMALIZAREA ACESTUI FAPT INTAMPLAT,PRIN NASCOCIREA UNEI POVESTI DE DRAGOSTE INTRE BASESCU SI UDREA (VEDETI CE SPUNE MAZARE DE LA CONSTANTA PE ROMANIA TV)!TOTI SUNT O APA SI-UN PAMANT SI ISI INTIND MANA LA NECAZ.SA SE PEDEPSEASCA INFRACTIUNEA CU FEMEIA CARE PUTEA FI OMORATA,(SE PUTEA LOVI LA CAP PRIN CAZATURA).ANTENA 3 NU RENUNTA SI NU VA SPERIATI DE AMENINTARI,POPORUL E CU VOI!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata