Breaking news

Becali a trimis ajutoare sinistraților din Galați în valoare de un milion de euro

loading...

Gigi Becali sare în ajutorul sinistraților din județul Galați cărora le-a trimis sâmbătă, 20 de tiruri cu alimente, saltele, pături, cizme de cauciuc, în valoare de un milion de euro.

ajutoare becali sinistrati galatiGigi Becali, aflat în spatele gratiilor de trei luni de zile, nu a putut să rămână indiferent la drama românilor din județul Galați. Astfel că Becali a pus mâna pe telefon și a dat dispoziție oamenilor lui să trimită un convoi cu ajutoare către toți sinistrații.

Sâmbătă, convoiul cu 20 de tiruri, cel mai mare de până acum care a ajuns la sinistrații din Galați, a adus acestora alimente, saltele, pături și cizme de caucicuc.

Prima localitate în care s-a oprit convoiul cu ajutoare a fost comuna Slobozia Conachi din județul Galați. Aici, cu ajutorul angajaților de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, au fost descărcate 50 de saltele, cizme, cartofi, conserve, pături, zahăr, făină, ulei. Următoarea localitate în care va ajunge convoiul cu ajutoare este, comuna Cuza Vodă și apoi comuna Pechea.

Cele 20 de tiruri trimise de Becali conțin peste 750 de tone de bunuri și alimente în valoare de un milion de euro.

În urma inundațiilor provocate de ploile căzute în ultimele 72 de ore au provocat dezastru în 22 de localități din județul Galați, a provocat moartea a 9 persoane și evacuarea a peste 2000 de localnici.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata