Breaking news

Gigi Becali nu va fi eliberat din închisoare. Judecătorii nu îl lasă să se opereze în Germania

loading...

Tribunalul Constanţa  a respins joi, cererea lui George Becali privind eliberarea din închisoare pentru a se putea opera la coloană, la un spital din Germania.

becali arestatJudecătorii nu îl lasă pe Becali să se opereze în străinătate. Tribunalul Constanţa i-a respins, joi, cererea de întrerupere a pedepsei pe motiv că ar avea nevoie de o intervenţie chirurgicală la coloană.

Magistrații constănțeni au spus că cererea lui Becali este nefondată. Și asta în condițiile în care la dosar sunt depuse cinci opinii ale unor medici neurochirurgi, toţi concluzionând că în cazul său o intervenţie chirurgicală la coloană este iminentă.

Potrivit raportului medico-legal, Becali are nevoie urgentă de operaţie la coloana cervicală, în caz contrar riscă să paralizeze.

Potrivit Codului penal, un deţinut poate fi eliberat pentru o perioadă limitată, pe motive medicale.

Maria Vasii, unul dintre avocaţii lui Becali, a declarat la Antena 3 că deja a depus recurs la sentinţa magistraţilor de la Constanța

Avocata a spus că în concluzia raportului de expertiză medico-legală scria că operaţia poate fi făcută într-un spital din România, sub pază.

George Becali nu vrea însă să se opereze la noi în ţară, pentru că există ricul unor infecţii intraspitaliceşti, a mai spus apărătorul lui Becali. Intervenţia chirurgicală urma să aibă loc într-o clinică din Munchen, Germania.

Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul “Valiza” şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata