Breaking news

Ghiță Ciobanul, făcut praf de fanii săi pentru că s-a pozat cu premierul Ponta

loading...

Fanii ciobanului Ghiță, devenit celebru grație reclamei la Vodafone, au luat foc când au văzut că  acesta s-a pozat cu premierul Victor Ponta.

ghita ciobanul si victor pontaGhiță Ciobanul și-a pus fanii în cap după ce s-a pozat cu premierul Ponta. Toți cei care-l admirau pe cioban, i-au sărit în cap și l-au făcut în fel și chip pentru că a ales să se fotografieze alături de premierul României, Victor Ponta.

Fanii spun că sunt dezamăgiți de gestul ciobanului întrucât a ales să se fotografieze cu premierul mincinos, hoț și care distruge România. Majoritatea mesajelor sunt extrem de dure la adresa premierului, care și-a atras un val uriaș de antipatie din partea românilor.

„Ghiţă, cu poza aceasta tocmai ai redus numărul prietenilor cu 80%“, i-a transmis Adi Mihalcea.

În timp ce Laurenţiu Vasilescu, i-a scris: Gata, nu te mai admir. Cu oameni din ăştia umbli?

Alt fan virtual a trecut la amenințări spunând că în cazul în care compania de telefonie a girat întâlnirea, vor renunţa la abonamente: Vodafone ce părere are despre asta? Dacă Vodafone e de acord cu aşa ceva, eu îmi desfac abonamentul şi mă mut la Orange. Jur!

Cristian Vlăduţă îl acuză pe Ghiţă că a dat cu bâta în baltă și că nu mai este hazliu după ce s-a pozat cu Ponta: Nu îmi place politica, sunt neutru, dar să te foloseşti de un om doar pentru că are mii de prieteni în listă mi se pare o nesimţire. Iar pentru Ghiţă Ciobanul, să îţi fie ruşine, pentru că Vodafone-ul te-a ridicat şi te-a scos din nimicul în care erai şi acum ai dat cu bâta în baltă. Consider că s-a terminat cu hazul tău, ai pierdut cam tot acum.

Iată alte mesaje extrem de dure la adresa premierului și a ciobanului Ghiță:
Paula Gina Toporas: Cu Ponta, îmi vine să vomit, mafiotul își face reclamă cu oamenii onești și muncitori, din câțiva care au mai rămas în țară, jos mafia!

Madalina Lupu: Atât de josnic ne-a devenit premierul??? Încât pătează cu prezența un om simplu, plăcut de toți?? RUȘINE!!! Din dorința de a vă câștiga ”alegeri” GREȘIT!!!

Orlando Balaș: Cu omul acesta care a vîndut țara și otrăvește apele și pămîntul îți faci poze? Știi că nu vei mai putea paște oile acolo unde se exploatează gaze de șist, că va fi otrăvit totul? Te credeam om serios!

Vasile Poplacinel: Oaspeți de seamă? Ghiță … șterge poza asta … că un cioban nu primește lupi în vizită. Păcat.

Dan Stefan: Ghiță ai grijă că ăsta caută gaze de șist sub stana și casa ta. Urmează Chevron și Gold Corporation să-ți caute aur în Jina.

Pop Fahr Adryan: Măi Ghiță ai și din partea familiei mele 12 DISLIKE-uri, dacă umbli cu oameni care ne duc țara în jos. 

Marius Amarioarei: Mai bine te pozai cu un lup căi mai original decât idiotul de Ponta!!!

Toate aceste comentarii au fost postate pe pagina de facebook a Ciobanului Ghiță, unde a pus fotografia cu el și Ponta, cu mesajul ”Oaspeți de seamă la noi la Jina”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata