Breaking news

Gestul sinucigaș al unui bucureștean a curmat cinci vieți pe DN1

loading...

Un tânăr de 28 de ani din București, decepționat în dragoste, a ales să-și pună capăt zilelor, intrând pe contrasens pe DN1, în apropiere de Câmpina. Numai că gestul său sinucigaș a luat viața a altor 5 persoane aflate în mașina în care a intrat pe contrasens.

george dumitru - accident dn1Carnagiu pe DN1, la kilometrul 81, produs sâmbătă seară, de un șofer din București. Acesta a pătruns pe contrasens și a izbit frontal un BMW X3 în care se aflau cinci persoane. În urma coliziunii dintre cele două mașini a rezultat șase morți și un morman de fiare.

La fața locului au ajuns multe ambulanţe și echipe de la descarcerare, însă medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul celor şase persoane.

În autourismul BMW se aflau doi bărbați, unul în vârstă de 44 de ani, altul de 40, o femeie și doi copii, o fetiță și un băiat în vârstă de 12 ani. Toți din Câmpina, se întorceau de la pescuit și mai aveau câțiva kilometri până să ajungă acasă.

Geroge Dumitru este numele șoferului din București care a produs accidentul și a curmat viața altor cinci persoane. Cu patru ore înainte de a produce gestul sinucigaș, tânărul a postat pe pagina lui de facebook un mesaj în care anunța că își va pune capăt zilelor, fiind dezamăgit în dragoste.

”Aveți grijă de voi prieteni, amici, cunoștințe, eu plec într-o lume mai bună și aveți grijă pe cine iubiți să nu pățiți la fel ca mine!! Vă iubesc pe toți ! Iartă-mă Doamne pentru ce fac, dar așa numai rezist să trăiesc”, a scris George Dumitru pe pagina lui de Facebook.

Prietenii care au văzut postarea lui George au încercat să ia legătura cu el însă acesta avea telefonul închis.

În zadar au încercat prietenii să ia legătura cu el, după ce au văzut mesajul postat de acesta, întrucât telefonul și astfel nu au putut să-l facă să se răzgândească.

george dumitru - facebook

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata