Breaking news

GEST ȘOCANT | O femeie și-a ucis copilul aruncându-l de la etajul opt al unui bloc

loading...

Cruzime fără margini în Capitală. Eugenia Constantin, în vârstă de 35 de ani, avocat în Baroul Bucureşti, și-a ucis copilul în vârstă de cinci ani, aruncânud-l de la etajul opt al blocului în care locuia. După ce și-a aruncat copilul pe fereastră, femeia s-a aruncat și ea.

mama criminala crangasiCartierul Crângași din București a fost vineri, scena unei scene macabre. O femeie şi copilul ei în vârstă de cinci ani au fost găsiţi morţi.

Eugenia Constantin, în vârstă de 35 de ani, avocat în Baroul Bucureşti, avea biroul în apartamentul în care locuia împreună cu mama sa şi cu fiul său în vârstă de cinci ani.

Femeia suferea de depresie de mai multă vreme, ca urmare a unor certuri cu mama sa, care ar fi refuzat să-l accepte pe tatăl copilului.

Din acest motiv, femeia a clacat și a recurs la un gest extrem, și-a aruncat de la balcon copilul  după care s-a aruncat și ea în gol.

Anchetatorii au găsit un bilet de adio în haina avocatei în care aceasta a scris că îi pare rău şi îşi cere iertare.

Eugenia Constantin era avocat în Baroul Bucureşti din martie 2005 şi era specializată în drept comercial, drept civil, drept penal şi dreptul familiei.

Cristian Gabriel Mitu, tatăl copilului ucis de avocată, are o mică afacere în mediul online cu articole sportive pentru copii. Bărbatul ar fi vrut să obțină custodia copilului.

Dosarul a fost preluat de Serviciul Omoruri, care a deschis o anchetă coordonată de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata