Breaking news

Ger cumplit în România. Temperaturile vor scădea până la minus 25 de grade Celsius

loading...

Un ger năpraznic se va abate peste România în următoarele 24 de ore. Meteorologii au emis o atenționare de cod portocaliu de ger întrucât temperaturile vor scădea până la minut 25 de grade celsius.

ger-napraznicAgenția Națională de Meteorologie a emis luni dimineață o atenționare de cod portocaliu de ger pentru București și majoritatea județelor țării.

Bucureștiul intră de luni sub incidența unui cod portocaliu de ger, în cursul nopții de luni spre marți minima termică prognozată fiind de minus 20 – minus 18 grade, a anunțat Gabriela Băncilă, reprezentant al Autorității Naționale de Meteorologie.

ANM va emite o actualizare a atenționării anterioare — cod galben de ger, pe parcursul acestei dimineți, iar acest lucru presupune pentru zona municipiului București intrarea sub incidența codului portocaliu de ger încă de astăzi. Această avertizare cod portocaliu va fi emisă la ora 10,00. Presupune pentru Capitală o temperatură, astăzi, sub pragul gerului, în jurul a minus 11 grade, la noapte va fi maximum de intensitate a temperaturilor negative din această perioadă geroasă și mă refer la o minimă termică în jurul a minus 20 — minus 18 grade. (…) Mâine, se va menține codul portocaliu pentru ger persistent în Capitală”, a declarat reprezentantul ANM, luni, la comandamentul de iarnă convocat de primarul general al Capitalei.

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    anotimp infect … oribil !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata